Home > Health > Congres medical anti-aging

Congres medical anti-aging

Asociatia de Medicina Anti-Aging organizeaza in zilele de 9-10 mai 2015 cel de “Al VII-lea Congres International de Medicina Anti-Aging” precedat in ziua de 8 mai 2015 de Conferinta “Tipurile, caracteristicile, utilitatea si tehnicile utilizarii laserelor in medicina”.

Evenimentele vor fi gazduite de Centrul de Conferinte al Institutului National de Statistica din Bucuresti.

Sustinerea internationala a evenimentului, atat din punct de vedere al expozantilor din showroom dar mai ales din punctul de vedere al comitetului stiintific si al profesionistilor care prezinta lucrari in cadrul workshop-urilor, fac din “Al VII-lea Congres International de Medicina Anti-Aging” un reper stiintific al anului 2015.

Noutatea absoluta a acestui eveniment consta in principal din structurarea acestuia pe live workshops menite sa ii pregateasca pe medici pentru o noua abordare a tratamentului anti-aging si consolidarea relatiei medic-pacient.

“Prin perceperea unor taxe decente de participare la eveniment in comparatie cu manifestari similare pe plan mondial, comitetul stiintific si asociatia noastra isi doreste sa produca o schimbare radicala in abordarea medicinei anti-aging atat din partea medicilor dar mai ales din partea dezvoltatorilor de aparatura, tehnici, tehnologii si materiale dedicate.”, Dr. Dimitrie Bogdan Niculae, Presedinte al Asociatiei de Medicina Anti-Aging.

Articole asemanatoare
Julia Jianu s-a transformat in Marilyn Monroe
Celebritati nascute pe 16 aprilie!
Dai carte, dai parte! Donatie de carti pentru scolari!
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii

0 Response

Comenteaza acest articol

Congres medical anti-aging

by realitatea   1 min
0