Home > Agenda > stiri > Speedy! CONNECT-R a conceput copilul cu MISHA de la prima intalnire!

Speedy! CONNECT-R a conceput copilul cu MISHA de la prima intalnire!

CONNECT-R s-a însurat în mare secret cu iubita, lui Misha, miercuri, la Primăria Sectorului 6. Connect-R a lăsat-o însărcinată pe frumoasa blondă încă din primele zile de când s-au cunoscut, mai precis în luna mai. Cumnatul solistului a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce s-a întâmplat în cea mai importantă zi din viaţa cântăreţului.
De patru zile, Ştefan Relu Mihalache (31 de ani), alias Connect-R, nu mai este un bărbat liber. Spre deza­măgirea fanelor din toată ţara, artistul s-a căsătorit miercurea aceasta cu Mihaela Şotrocan (22 de ani), alias Misha, colega sa de breaslă. Deşi se cunoaşte doar de trei luni cu blonda, cântăreţul a reuşit să o lase însărcinată încă din primele zile când a cunoscut-o, tocmai acesta fiind şi motivul pentru care s-a grăbit să o ia de soţie, scrie www.click.ro. Cununia civilă a avut loc la Oficiul Stării Civile Sector 6, în Militari, într-o maximă discreţie. După ce au semnat certificatele de căsătorie, Connect-R şi Misha au dat o petrecere la un club bucureştean. Cumnatul lui Connect-R, Mihai, ne-a povestit în exclusivitate toate culisele evenimentului de miercuri.
„S-au cununat în sectorul 6, de care aparţine Relu, şi au participat doar câţiva prieteni şi familia. Emil Burloi a fost naşul lor, iar la sfârşit au ieşit prin spate, ca să nu-i vadă cineva. A urmat petrecerea, a fost restrânsă, cam cu aceleaşi persoane. Nu a cântat nici un artist, nici măcar el nu a vrut să cânte, pentru că au avut muzică r&b în boxe. Tortul a fost asortat, foarte bun, şampanie. A băut şi Relu, normal! Nu s-a îmbătat”, ne-a spus cumnatul solistului.
Mai mult, bărbatul ne-a confirmat că proaspăta soţie este însărcinată în trei luni şi că ea şi cântăreţul se cunosc de tot atâta timp. „El nu vrea să vorbească deloc despre sarcină, dar şi-a dorit foarte mult să fie tată, ca orice om. S-au mutat împreună cam de când s-au cunoscut, din mai, atunci a adus-o şi aici acasă. Sarcina tot trei luni are, încă nu se ştie dacă vor avea băiat sau fată, e prea devreme. Mama lui o place mult pe fată, îi spune Misha, nu Mihaela”, ne-a mai spus Mihai.
Evenimentele din viaţa celor doi s-au petrecut în viteză, aşa că nu-i de mirare că prietenii lor se întreabă când va avea loc şi nunta. „Evenimentul acesta nu e în planurile lor, deocamdată. S-ar putea să fie odată cu botezul, nu ştim nimic sigur deocamdată”, a mai spus cumnatul lui Connect-R.
În campania de vară Mega All Inclusive care a avut loc joia aceasta în AFI Palace Cotroceni, a fost invitat să cânte Connect-R. Evenimentul a avut loc la o zi de la cununia civilă, aşa că solistul nu a avut timp să se bucure de statutul de bărbat însurat şi nici să petreacă alături de proaspăta lui soţie.
Seara, se pare că nu fost acasă, deoarece imediat după cântarea din mall, Connect-R a fugit spre studioul de înregistrări, din zona Decebal. În timp ce colegii lui au plecat de-acolo cu un taxi, Connect-R se pare că nu a părăsit studioul, cel mai probabil au înnoptat acolo.

Articole asemanatoare
Elena Gheorghe si Connect-R
Ce legătură există între Eurovision, Elena Gheorghe și Connect-R? Totul despre finala națională
Nunta lui CONNECT-R / Album FOTO!
JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!
CINE CANTA LA ROMANIAN MUSIC AWARDS?

Comenteaza acest articol

Speedy! CONNECT-R a conceput copilul cu MISHA de la prima intalnire!

by   2 min
0