Tabu
PEOPLESlider

Connect-R și Misha s-au împăcat. Imaginile care au creat controverse în rândul fanilor

Connect-R și Misha s-au afișat în ipostaze romantice. Imaginile au stârnit un val de reacții pe rețelele sociale.

Cuplul, care a fost căsătorit în urmă cu câțiva ani și are împreună o fiică, a fost văzut într-un videoclip în care artistul o filmează pe Misha în timp ce îi coafează părul fetiței lor. Această apariție a fost apreciată de fani, care au avut doar cuvinte de laudă pentru cei doi.

Connect-R a adăugat un plus de romantism acestui moment prin dedicarea unei noi melodii, ale cărei versuri romantice au fost puse pe fundalul videoclipului. Aceasta a lăsat loc de interpretări, mulți fani sperând la o posibilă împăcare. Deși relația lor părea să dureze pentru tot restul vieții și iubirea lor părea indestructibilă, cuplul a surprins pe toată lumea când a anunțat divorțul.

De atunci, au păstrat legătura pentru a o crește împreună pe fiica lor, dar nu au mai fost văzuți într-o astfel de ipostază până acum. Relația dintre Connect-R și Misha a fost mereu una bazată pe respect și apreciere reciprocă. Chiar și după despărțire, cei doi au continuat să vorbească deschis despre trecutul lor. 

Recent, artistul a oferit mai multe detalii despre dificultățile întâmpinate în timpul căsniciei cu Misha și a dezvăluit motivul real pentru care s-au despărțit.

„Eu nu m-am putut adapta! Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot. Când îți faci o familie trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…”, a mărturisit cântărețul, în podcast-ul „La Tocii”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cu cât vinde Cătălin Scărlătescu un curcan pregătit de el pentru Crăciun

Andreea Damian

Kate Walsh din Anatomia lui Grey respectă aceste 5 reguli esențiale de sănătate

Andreea Damian

Florin Dumitrescu, anunţ neaşteptat după 10 ani de căsnicie cu Cristina

Andreea Damian

Salonul de proiecte | Mihai Mihalcea: Album de familie

Ciocîrlan

Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”

realitatea

Cum faci față băgăcioșilor?

Andreea Damian

Scrie un comentariu