Home > Fără categorie > Conrad Murray, găsit vinovat de moartea lui Michael Jackson

Conrad Murray, găsit vinovat de moartea lui Michael Jackson

Conrad Murray, doctorul lui Michael Jackson, a fost găsit vinovat de moartea regelui pop. Juriul, foarmat din şapte bărbaţi şi cinci femei, au dat acest verdict în unanimitate după un proces de şase săptămâni şi deliberări care au durat nouă ore.

În momentul verdictului în sala de judecată se aflau părinţii lui Michael, trei dintre fraţii acestuia şi sora lui, La Toya, iar aceasta din urmă nu s-a putut abţine şi a strigat: “Daaaaa!!”. În faţa tribunalului, sute de fani au avut exact aceeaşi reacţie. Murray a fost imediat dus în arest unde îşi va aştepta sentinţa. El nu mai are voie să profeseze ca medic şi riscă până la patru ani de închisoare.

Conrad Murray primea de la Michael un salariu lunar de 96 de mii de dolari, dar era mai preocupat de viaţa lui amoroasă decât de sănătatea megastarului. De altfel, la proces au fost prezente trei dintre iubitele sale. Raportul legiştilor a indicat faptul că Murray îi administrase lui Michael o doză de Propofol de patru ori mai mare decât cea pe care o declarase, doză care li se administra doar pacienţilor care urmau să fie supuşi unor operaţii complicate şi care durau mai multe ore.


Comenteaza acest articol

Conrad Murray, găsit vinovat de moartea lui Michael Jackson

by realitatea   1 min
0