Home > Lifestyle > Stiri > Constantin Iosef, obsedat de kilogramele in plus? Isi certa sotia ca s-a ingrasat!

Constantin Iosef, obsedat de kilogramele in plus? Isi certa sotia ca s-a ingrasat!

La inceputul anului, cand s-a aflat ca Teo si-a gasit perechea si urmeaza sa se casatoreasca, toata lumea l-a privit pe Constantin ca pe barbatul care poate sa ii aduca zambetul pe buze vedetei greu incercata in ultima perioada de tot felul de necazuri.

Lunile au trecut, s-au casatorit, au dat tuturor impresia ca sunt cuplul perfect, dar acum, la sase luni dupa nunta, au anuntat ca divorteaza. Imediat dupa, mai multe persoane din anturajul cuplului au simtit nevoia sa faca mici comentarii. Pe blogul personal, blogoslovnic.blogspot.ro, Corneliu N. Vaida, amicul lui Teo, a postat un articol despre el, in care il numeste “un smecher, un vânător de zestre de duzina, un ratat”.

“Stiam ce fel de femei îți plac, știam pâna și faptul ca îi făceai scandal fostei neveste ca s-a îngrășat doua kile!”, mai scrie Corneliu Vaida. Vezi aici ce alte comentarii a facut amicul lui Teo despre sotul acesteia, comentarii pe care si le asuma in totalitate.

Articole asemanatoare
tradwives
Tradwives își sacrifică carierele pentru a satisface capriciile soților și insistă că ăsta e secretul fericirii conjugale
Jennifer Lopez a ales numai barbati nepotriviti!
Cătălin Crişan, DECLARAŢIE ŞOC despre fostele SOŢII
Fotografii de la nunta lui Ghita Ciobanul! Cum arata NEVASTA faimosului oier

Comenteaza acest articol

Constantin Iosef, obsedat de kilogramele in plus? Isi certa sotia ca s-a ingrasat!

by   1 min
0