Tabu
Image default
lifestyle

Contractul prenuptial dintre Jessica Biel si Justin Timberlake! 500.000 $ pentru infidelitate.

Justin Timberlake va plăti scump fiecare infidelitate. 500 de mii de dolari îl va costa pe superstarul american fiecare greşeală comisă faţă de viitoarea sa soţie, Jessica Biel, informează presa de peste Ocean.

După multe despărţiri şi tot atâtea împăcări, în sfârşit Jessica Biel şi Justin Timberlake se vor căsători. Nu oricum, ci cu multe clauze! Contractul prenupţial al celor doi prevede o clauză de fidelitate, prin care Jessica primeşte 500.000 de dolari de fiecare dată când Justin Timberlake calcă strâmb. Iar condiţiile viitoarei soţii nu se opresc aici. Ea este hotărâtă să nu aibă copii cu Justin decât dacă va fi convinsă de fidelitatea acestuia.

Contractele prenupţiale cu clauză de infidelitate sunt la modă peste Ocean. Când Michael Douglas s-a căsătorit cu Catherine Zeta-Jones, cei doi au avut o înţelegere prin care, dacă actorul o înşela, artista încasa 2,8 milioane de dolari pentru fiecare an de căsnicie.

ARTICOLE SIMILARE

ARAS organizeaza un mars si flashmob-uri de Ziua Mondiala de Lupta impotriva SIDA

realitatea

MATTEO are o relatie de 10 ani! Afla numele copilului!

Pink a devenit tatuaj pe piciorul fostului soț

realitatea

Un detinut a invatat-o sa faca sarlota! CINE e? Detalii picante din biografia vedetelor TABU Valentina Pelinel si Adina Buzatu

TOPMODEL: Izabel Goulart, un Inger pozeaza …TOPLESS! Galerie FOTO cu IZABEL GOULART

realitatea

Jennifer Aniston s-a mutat în casă nouă – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu