Tabu
Image default
lifestyle

Ce ai face daca TI-AI PUTEA CONTROLA VISELE?

Ai calatori in timp, ai face sex cu o celebritate, ai zbura sau ai vorbi cu Dumnezeu?

Doi oameni de stiinta din New York au creat masca de dormit, Remee, care costa doar 95 dolari bucata, cu ajutorul careia oamenii pot sa aiba vise lucide, pe care sa le poata controla.

Duncan Frazier si Steve McGuigan, fondatorii companiei Bitbanger Labs, au inventat o masca care sa le permita oamenilor sa iti controleze visele. Masca dispune de sase LEDU-uri rosii atasate pe partea interioara. Acestea sunt prea slabe pentru a-l trezi pe cel care viseaza, dar suficient de vizibile pentru a fi inregistrate de creier. Luminile pot fi programate pentru a produce o secventa dorita de utilizator.

Stagiile somnului sunt impartite in doua mari categorii: non-REM (faza a somnului in care persoana care doarme nu viseza) si REM (etapa a somnului caracterizata prin miscari oculare rapide sub pleoapele inchise). Visele apar doar in faza REM. Remee este capabila sa observe stagiile REM si sa “patrunda” in vis cu ajutorul celor tase LED-uri.

Ideea functionarii acestei masti este simpla: in timp ce o persoana viseaza, aceasta observa mai multe lumini rosii care se aprind intermitent in departare si care ii semnalizeaza ca se afla intr-un vis. Odata constientizat acest lucru, persoana poate alege sa faca absolut orice isi doreste, fie ca decide sa mearga intr-o scurta vacanta in Antarctica sau o calatorie in timp.
Masca Remee este disponibila in cinci culori si poate fi achizitionata in schimbul a 95 de dolari bucata.

ARTICOLE SIMILARE

Alex Velea, DOVADA CLARĂ că are o relație cu ANTONIA

Ghici cine își plimbă fetița

realitatea

Lindsay Lohan, însărcinată?

realitatea

O celebrare a diversităţii

Gisele Bundchen şi Tom Brady, cel mai profitabil cuplu celebru – VEZI TOPUL COMPLET

realitatea

Megan Fox se mărită cu Brian Austin Green

realitatea

Scrie un comentariu