Tabu
LIFESTYLE

Controversă după două decenii: ea este femeia acuzată de moartea Andei Călugăreanu!

Sunt mai bine de 21 de ani de la dispariţia uneia dintre cele mai mari vedete ale României. Moartea Andei Călugăreanu, în 1992, a adus în prim-plan o poveste de dragoste încâlcită, care a implicat numele ei, al lui Dan Tufaru şi al Vasilicăi Tastaman.

O dată cu primii ani ai Televiziunii Române, un trio “de aur” cucereşte România. Trei tineri, Florian Pittiş, Dan Tufaru şi Anda Călugăreanu, sunt în prim-planul divertismentului tv de la noi, într-o perioadă în care chingile comunismului păreau să se slăbească.
Dincolo de successul lor fenomenal de la sfâşitul anilor 1960, între Anda Călugăreanu (născută în 1946) şi Dan Tufaru, mai mare decât ea cu doi ani, s-a născut o mare poveste de dragoste. Cei doi s-au iubit cu pasiune, iar din acest foc s-a născut o fetiţă: Ioana.
Dar Anda primeşte o lovitură dură: soţul ei se îndrăgosteşte de altă femeie. Este vorba de Vasilica Tastaman, considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul nostru de la acea vreme, şi având la activ un mariaj cu Emerich Jenei.

“La Moscova s-au îndrăgostit incontrolabil”, a rememorat Vladimir Găitan, apropiat al celor doi, într-o emisiune tv, lucru confirmat de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, colegi de scenă ai Andei Călugăreanu.

Despărţirea a fost dureroasă. Dan Tufaru s-a căsătorit cu noua iubire, mai mare decât el cu unsprezece ani, dar incredibil de frumoasă, în timp ce Anda Călugăreanu s-a refugiat în muncă şi şi-a canalizat afecţiunea spre fetiţa ei.

“Mă bucur din tot sufletul că am cunoscut-o pe Vasilica Tastaman exact cu câteva luni înainte să nu mai fie şi întâlnirea mea cu ea a fost foarte plăcută, neaşteptat de placută. A fost întâmplarea fericită să mă duc să-i cer un autograf şi să-i spun atât: eu sunt Ioana, fiica Andei şi a lui Dan Tufaru, la care ea mi-a pus mâna pe obraz, a lăcrimat şi a spus: «să nu-mi porţi pică, să nu fii supărată pe mine, eu nu am nicio vină că s-a întâmplat aşa, aşa a fost să fie»”, a povestit fiica Andei Călugăreanu.

Povestea nu se termină cu divorţul acesta. Anda Călugăreanu s-a căsătorit în 1986 cu alt bărbat şi a continuat să muncească îndârjit. Viaţa i-a fost curmată fulgerător în 1992, de ziua Sfintei Marii, bolnavă de cancer. “Ultimele două luni au fost un coşmar. Avea dureri mari, şi-a băgat o şosetă gură, ca să se sufoce, nemaisuportând chinul. A murit în braţele mele, aşa a vrut, spunând împreună «Tatăl Nostru». Ea nu a mai apucat să termine rugăciunea”, a povestit cu ochii în lacrimi Ioana Tufaru la Acasă TV.

În paralel, relaţia dintre Dan Tufaru şi Vasilica Tastaman nu a rezistat. S-au despărţit după o perioadă.

El s-a stins în noiembrie 2002, urmat la patru luni de Vasilica Tastaman.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ţi tonifici posteriorul fără sală!

Tania Budi, DEZVĂLUIRE-ŞOC: “Nu mai ştiu câţi BĂRBAŢI am avut!”

O vacanta cel putin ciudata!!! …MOTIVUL pentru care Esca a PĂRĂSIT pupitrul Ştirilor Pro TV

Femeile au creierul mai tânăr decât bărbații

Andreea Damian

Sotia actorului din “Eu cand vreau sa fluier…” la cersit in Spania cu fetita

De ce nu suporta Mihaela Radulescu pozele tip selfie: “Singura chestie enervanta este ca…”

Scrie un comentariu