Tabu
Image default
lifestyle

Contul de Facebook al Micăi de la Abracadabra, activ! Reacţiile prietenilor ei!

Contul de Facebook al Michaelei Niculescu, Mica de la Abracadabra, a fost activat în urmă cu puţine ore, la mai bine de două luni de la moartea regretatei artiste.

Astfel, cineva a publicat pe contul Micăi un link direcţionat către un articol din ziarul Adevărul, intitulat «Ce fac acum copiii de la Abracadabra»,

Acest lucru i-a bulversat total pe cei apropiaţi regretatei vedete, ale căror reacţii au venit imediat după ce a fost publicat linkul menţionat mai sus.

«Cine se joacă?» sau «Voi va dati seama ce este in sufletul parintilor ei, cine este cel care a facut asa ceva este UN DISTRUGATOR DE SUFLETE. Pentru tatal ei trebuie sa-si divulge identitatea.SPER SA O FACA» sunt două dintre mesajele de pe contul Micăi.

Cu toate acestea, unii dintre prietenii ei virtuali au încercat să dea o explicaţie pentru cele întâmplate.

«Dumnezeu sa o ierte pe MICHAELA! Nu este nimic ciudat,este o persoană care duce mai departe imaginea si personalitatea Michaelei,nu trebuie să ne mire acest lucru», a scris cineva.

Michaela Niculescu, cunoscută de toată lumea ca Mica de la Abracadabra, s-a stins din viaţă la ora 15.30 pe data de 14 martie, în spitalul Fundeni, unde se afla internată la Terapie Intensivă, fiind diagnosticată cu ciroză hepatică.

ARTICOLE SIMILARE

MIHAI NESU isi poate folosi mainile! Progres UIMITOR! Foto & VIDEO

Operaţia la gât suferită de Adele a fost un succes

realitatea

Noul RealitateaFM, On Air din 20 octombrie 2008

realitatea

Maria Dinulescu : “Cum devin personajele pe care le joc”

realitatea

Reamonn in deschidere la Aerosmith

realitatea

Scena mortii lui Michael Jackson! LAPD a dat publicitatii pozele

Scrie un comentariu