Tabu
Image default
Concurs

COOLEST FALL EVENTS – Câștigă o invitație la Thievery Corporation

Câștigă acum 9 invitații la Thievery Corporation!

Cea mai curajoasă revistă pentru femei devine partenerul media al celor mai COOL evenimente muzicale ale toamnei, iar site-ul Tabu.ro împreuna cu EMAGIC ENTERTAINMMENT îți oferă ocazia să te numeri printre cei care îi vor vedea într-un show unic pe americanii de la Thievery Corporation în formula completă: 13 muzicieni.
Vestea cea bună este că prietenii  de la Cotidianul.ro ni s-au alaturat suplimentând premiile, astfel încât, pe lângă cele  4 invitatii pentru o singură persoană vom mai oferi 5 invitații pentru două persoane.

Evenimentul va avea loc pe data de 15 octombrie la Sala Palatului, unde Rob si Eric te vor introduce într-o atmosfera electrizanta pe ritmuri de trip-hop și acid jazz alături de iscusiții lor instrumentiști și colaboratori.

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia celor 9 invitații oferite de EMAGIC ENTERTAINMMENT, Tabu.ro și COTIDIANUL.ro e să numești una dintre piesele tale preferate din repertoriul trupei Thievery Corporation.

Intră în comunitatea tabu.ro în perioada 16 septembrie – 14 octombrie și posteaza răspunsul tău pe forum în categoria Lifestyle / Muzică – Concert Thievery Corporation.

Pentru a scrie pe forum, te rugăm să te loghezi ca membru tabu.ro.

Cei patru câștigători vor fi desemnați pe data de 14 octombrie la ora 12:00.

THIEVERY CORPORATION – adică Rob Garza și Eric Hilton – e o trupă ce a devenit cunoscută în 1996, când una din piesele lor a fost inclusă pe una dintre compilațiile renumiților DJ și producători Kruder & Dorfmaister.

Cu o muzică electronică abstractă, instrumentală, al cărei sound poate fi încadrat undeva între trip-hop și acid jazz, THIEVERY CORPORATION a reușit în scurt timp să se impună pe scena de profil, show-urile live electrizante aducând duo-ului din ce în ce mai mulți fani, inclusiv din rândul DJ-ilor consacrați.
De-a lungul carierei, THIEVERY CORPORATION și-a trecut in CV 5 albume, 5 compilații, 16 single-uri, precum și piese incluse pe coloanele sonore ale filmelor Garden State și Vanilla Sky. THIEVERY CORPORATION a reușit să atragă atenția publicului nu doar prin originalitatea stilului muzical și a show-urilor spectaculoase, ci și datorită versurilor cu puternica încărcătură socială sau politică.

Trivia:
• Au colaborat la realizarea producției Roam, un documentar despre Mountain Biking si Freeride.
• Cântecul "Lebanese Blonde" a făcut parte din coloana sonora a filmului Garden State, realizat de Zach Braff în 2004 și a fost, de asemenea, inclus în episodul “Mirage” al serialului Alias
• Cântecul "Shaolin Satellite" a fost inclus în episodul “D-Girl” din al doilea sezon al serialului The Sopranos.
• “Until The Morning” – Colaborarea lor alături de Emiliana Torrini a fost folosită în anul 2003 în cadrul unui material televizat de promovare a automobilului Lexus RX.
• Cântecul “Vivid” a fost folosit în 2002 în cadrul campaniei televizate “What If?” pentru Honda
• Câteva piese de pe compilația lor ,DJ-Kicks, din 1999 au contribuit la campania “Nice Pants” pentru Dockers
• Cântecul lor “ Coming From The Top” inclus pe albumul DJ-Kicks a fost folosit în cadrul sezonului din 2005-2006 a emisiunii BBC’s Football Focus pentru segmentul “Cult Heroes”.
• Câteva din piesele Thievery Corporation de pe materialele Richest Man in Babylon și The Cosmic Game au fost incluse pe muzica originală a jocului Tiger Woods PGA Tour 06 lansat de EA Sports in 2005.
• Melodiile "All That We Perceive" și "From Creation" de pe albumul Richest Man in Babylon au facut parte din muzica jocului Cricket 2005 lansat, de asemenea, de EA Sports
• Cântecul "All That We Perceive" a facut inclus în episoul The Wrath of Con din Sezonul 1 al serialului Veronica Mars
• Solange Knowles a folosit pasaje din piesa "A Gentle Dissolve" pentru piesa "God Given Name" de pe albumul ei, Sol-Angel and the Hadley St. Dreams

ARTICOLE SIMILARE

Elvira

realitatea

Jurnal de călătorie, Elena – Moeciu

realitatea

Å¢inuta de brunch, Ramona!

realitatea

Å¢inută de cocktail, Adriana!

realitatea

Å¢inuta de cocktail, Cosmin!

realitatea

Castiga un prajitor de paine Russell Hobbs Cottage Floral!

Scrie un comentariu