Home > Fashion > O ROMANCA pe coperta VOGUE care a consacrat-o pe ANNA WINTOUR!

O ROMANCA pe coperta VOGUE care a consacrat-o pe ANNA WINTOUR!

Dupa 20 de ani, Anna Wintour a decis să explice motivul pentru care prima sa copertă Vogue în calitate de redactor şef a fost controversată. Pe coperta primei reviste Vogue cu Wintour la conducere a fost un topmodel de origine româno-israeliană, Michaela Bercu.
În 1988, în lumea taioarelor elegante, cu umeri falşi şi a bijuteriilor mari, dramatice, o copertă Vogue în care apărea un topmodel de origine româno-israeliană, Michaela Bercu, făcea furori. Era prima copertă de când Anna Wintour devenise redactor şef şi a fost prima pe care şi-a pus amprenta.
Manechinul Michaela Bercu apărea cu o jachetă Christian Lacroix pe care apărea o cruce enormă şi cu o pereche de jeans Guess prespălaţi, care îi lăsau la vedere abdomenul. De fapt, jacheta avusese şi o fustă, care nu îi mai venise bine modelului după o vacanţă în Israel unde luase puţin în greutate, îşi aminteşte Anna Wintour în Vogue. Iar ipostaza în care a fost pozată tânăra, cu ochii pe jumătate închişi şi privind în altă parte, i-a uluit atât de tare pe cei de la tipografie, încât au sunat să întrebe dacă nu cumva a fost trimisă fotografia greşită.

Articole asemanatoare
beyonce
Beyonce, complicații la nașterea gemenilor: Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol
prințesa saudită
Prințesa saudită criticată dur pentru că a pozat la volan pentru Vogue
Regina Angliei, apariţie surpriză la London Fashion Week
Cum se pregateste Carmen Negoita pentru London Fashion Week

Loading...

1 Response

  1. IrinaGal

    Imi place vintage si imi place ce citesc la voi pe site. Sunt o fashionista adevarata si cutreier Bucurestiul in lung si-n lat sa gasesc cele mai interesante magazine retro si vintage. La univerisitate este unul care imi place mult, Dara’s Boutique..mi-a placut si la tanrgul V for Vintage..Mai vreau 😀

Comenteaza acest articol

O ROMANCA pe coperta VOGUE care a consacrat-o pe ANNA WINTOUR!

by realitatea   1 min
1