Home > Fashion > O ROMANCA pe coperta VOGUE care a consacrat-o pe ANNA WINTOUR!

O ROMANCA pe coperta VOGUE care a consacrat-o pe ANNA WINTOUR!

Dupa 20 de ani, Anna Wintour a decis să explice motivul pentru care prima sa copertă Vogue în calitate de redactor şef a fost controversată. Pe coperta primei reviste Vogue cu Wintour la conducere a fost un topmodel de origine româno-israeliană, Michaela Bercu.
În 1988, în lumea taioarelor elegante, cu umeri falşi şi a bijuteriilor mari, dramatice, o copertă Vogue în care apărea un topmodel de origine româno-israeliană, Michaela Bercu, făcea furori. Era prima copertă de când Anna Wintour devenise redactor şef şi a fost prima pe care şi-a pus amprenta.
Manechinul Michaela Bercu apărea cu o jachetă Christian Lacroix pe care apărea o cruce enormă şi cu o pereche de jeans Guess prespălaţi, care îi lăsau la vedere abdomenul. De fapt, jacheta avusese şi o fustă, care nu îi mai venise bine modelului după o vacanţă în Israel unde luase puţin în greutate, îşi aminteşte Anna Wintour în Vogue. Iar ipostaza în care a fost pozată tânăra, cu ochii pe jumătate închişi şi privind în altă parte, i-a uluit atât de tare pe cei de la tipografie, încât au sunat să întrebe dacă nu cumva a fost trimisă fotografia greşită.

Articole asemanatoare
muxe
Scurtă istorie a lui Muxe, al treilea gen al Mexicului. Apare pentru prima dată pe coperta Vogue
Anna Wintour
Anna Wintour, la 70 de ani. De ce editorul Vogue joacă un rol vital pentru industria de fashion
Claudia Schiffer
Claudia Schiffer a pozat goală pentru Vogue, la 48 de ani
sharon stone
Sharon Stone a pozat topless la 61 de ani şi a recreat scena din Basic Instinct

1 Response

  1. IrinaGal

    Imi place vintage si imi place ce citesc la voi pe site. Sunt o fashionista adevarata si cutreier Bucurestiul in lung si-n lat sa gasesc cele mai interesante magazine retro si vintage. La univerisitate este unul care imi place mult, Dara’s Boutique..mi-a placut si la tanrgul V for Vintage..Mai vreau 😀

Comenteaza acest articol

O ROMANCA pe coperta VOGUE care a consacrat-o pe ANNA WINTOUR!

by realitatea   1 min
1