Home > Agenda > stiri > Copiii Angelinei Jolie o strigă pe dădacă “mamă”

Copiii Angelinei Jolie o strigă pe dădacă “mamă”

Deși Angelina Jolie nu a făcut altceva în interviuri decât să povestească despre micul rai de acasa,  In Touch Weekly a descoperit că viața lor de familie nu este pictată în nunațe prea rozalii.

Sătămâna trecută, la hotelul Claremont Club & Spa in Oakland, acolo unde tata Pitt filmează pentru Moneyball, Pax, 6 ani, și Maddox, 9 ani, se aflau cu dădaca la masă. "La un moment dat Pax și Maddox s-au luat la harță pentru un ketchup. Dădaca i-a spus ferm lui Maddox să îi dea și lui Paxie. Maddox a răspuns….Mamă, chiar trebuie?, iar Pax….Mamă, fă-l să-mi dea și mie", a povestit un martor.

Conform martorului, copiii au continuată să-și numească dădaca mamă, lucru deloc surprinzător pentru unul dintre prietenii Angelinei. "Angelina este plecată atât de des, încât copiii își petrec cea mai mare parte din timp cu dădacele lor. Angelinei nu-i place ca dădacele să fie văzute în public, dar ele există și copiii sunt foarte atașați de ele. Fac parte din familie, fie că asta îi convine sau nu Angeline".

Articole asemanatoare
Copiii Angelinei Jolie nu înțeleg cariera mamei
Angelina Jolie îl iubește pe Brad Pitt în toate felurile
Angelina Jolie și Brad Pitt se reunesc pe marele ecran
Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: E nebună!

Comenteaza acest articol

Copiii Angelinei Jolie o strigă pe dădacă “mamă”

by realitatea   1 min
0