Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Copiii ducilor de Cambridge și-au făcut debutul pe covorul roşu. FOTO

Copiii ducilor de Cambridge, prinţii George, Charlotte şi Louis, şi-au făcut debutul pe covorul roşu la Londra, vineri seară. Din loja regală, cei trei copii au urmărit reprezentaţia Pantoland alături de părinţii lor, scrie BBC.

A fost prima apariție pe covorul roșu a familiei prințului William în formulă completă de cinci persoane. La sosire, George (7 ani), Charlotte (5 ani) şi Louis (2 ani) s-au oprit pentru scurt timp pentru a-i privi pe actorii costumaţi în spiriduşi, care întâmpinau oaspeţii.

Înaintea spectacolului dedicat lucrătorilor din domeniile esenţiale pe care l-a urmărit împreună cu familia la Palladium, prinţul William, duce de Cambridge, a adus un omagiu actriţei Barbara Windsor, care a murit joi la vârsta de 83 de ani.

„Vreau să aduc omagiu unei adevărate comori naţionale, Dame Barbara Windsor, care, din păcate, a murit noaptea trecută. A fost un gigant al lumii divertismentului şi, desigur, o legendă a scenelor de pantomimă din ţară, inclusiv a celei de aici, de la London Palladium. Ştiu că toţi îi vom simţi lipsa”, a spus ducele.

Lucrătorilor esenţiali, el le-a transmis: „Aţi oferit absolut totul anul acesta şi aţi făcut sacrificii remarcabile”.

Săptămâna aceasta, ducele şi ducesa au călătorit în Marea Britanie cu trenul regal pentru a mulţumi acestora pentru eforturile depuse în timpul pandemiei.

ARTICOLE SIMILARE

La 11 ani Anna a intrat in showbizul muzical

Tabu Tabu

100 de femei își arată organele genitale într-un proiect despre „Feminitate”

Andreea Damian

Sean Penn și-a împins fosta logodnică în brațele lui Brad Pitt

Andreea Damian

Montreux Jazz Festival ⎪ Ediții live & online

Ciocîrlan

Harta Colecționarului de amintiri | Poveștile bucureștenilor prind viață

Andreea Damian

Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu

Andreea Damian

Scrie un comentariu