Tabu
Image default
PEOPLESlider

Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop

Copiii lui Michael Jackson poartă în coliere speciale cenuşa rămasă după incinerarea vedetei pop în 2009. Starul a murit din cauza intoxicării cu medicamente în iunie 2009, iar corpul său a fost apoi incinerat. Prince Michael, de 22 de ani, Paris, de 21 de ani, și Bigi, de 17 ani, poartă rămăşiţele tatălui lor încastrate în bijuteriile care au forma unor inimi sfărmate. Dar rareori apar cu ele în public.

„Cenușa este acum în coliere ca cel pe care Paris l-a purtat ​​la slujba de comemorare a lui Michael”, a spus o sursă pentru Radaronline.com. „Ea și frații ei poartă rar colierele în public. Le păstrează în cutii încuiate, acasă, deoarece le este frică să piardă ultimele rămășițe ale tatălui lor”.

În ciuda faptului că sicriul aurit care adăpostea trupul vedetei a fost depus într-o criptă din Marele Mausoleu din Parcul Forest Lawn Memorial din California, au apărut voci care susţin că mama artistului ar fi incinerat trupul lui Jackson pentru a descuraja jefuitorii de morminte. „Toată lumea crede că Michael este îngropat la Forest Lawn, dar nu este așa. Familia a păstrat secretul din motive de siguranță și pentru a îndeplini dorințele lui Michael. Dar Katherine a dezvăluit adevărul prietenilor de încredere”, a adăugat o sursă citată de contactmusic.net. „Katherine era paranoică și crede că cineva îi va fura corpul fiului ei”. Familia a insistat să se păstreze şi mormântul din Forest Lawn, pentru că multe vedete de la Hollywood sunt îngropate acolo.

„Cenuşa lui Michael a fost împrăştiată în iubitul său Neverland, proprietatea care a avut un sens special pentru artist”, au spus sursele presei americane.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer.

 

ARTICOLE SIMILARE

8 dintre cele mai controversate alimente din lume

Andreea Damian

DyFashion – universul femeilor pasionate de modă

realitatea

Meniul preferat și de români care dispare de la fast-food, din cauza schimbărilor climatice

Andreea Damian

Fenomenul care ucide 745.000 de oameni anual

Andreea Damian

Michel Platini a fost reținut pentru CM din 2022 Qatar – dar au murit deja 1400 de oameni

Dora Constantinovici

Urbanizarea și efectele asupra mediului: peste 500 de specii de plante au dispărut în ultimii 250 de ani

Andreea Damian

1 comentariu

Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop - Stiri eZZ 20 June 2019 at 19:24

[…] Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu