Home > Slider > Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop

Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop

Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson poartă în coliere speciale cenuşa rămasă după incinerarea vedetei pop în 2009. Starul a murit din cauza intoxicării cu medicamente în iunie 2009, iar corpul său a fost apoi incinerat. Prince Michael, de 22 de ani, Paris, de 21 de ani, și Bigi, de 17 ani, poartă rămăşiţele tatălui lor încastrate în bijuteriile care au forma unor inimi sfărmate. Dar rareori apar cu ele în public.

„Cenușa este acum în coliere ca cel pe care Paris l-a purtat ​​la slujba de comemorare a lui Michael”, a spus o sursă pentru Radaronline.com. „Ea și frații ei poartă rar colierele în public. Le păstrează în cutii încuiate, acasă, deoarece le este frică să piardă ultimele rămășițe ale tatălui lor”.

În ciuda faptului că sicriul aurit care adăpostea trupul vedetei a fost depus într-o criptă din Marele Mausoleu din Parcul Forest Lawn Memorial din California, au apărut voci care susţin că mama artistului ar fi incinerat trupul lui Jackson pentru a descuraja jefuitorii de morminte. „Toată lumea crede că Michael este îngropat la Forest Lawn, dar nu este așa. Familia a păstrat secretul din motive de siguranță și pentru a îndeplini dorințele lui Michael. Dar Katherine a dezvăluit adevărul prietenilor de încredere”, a adăugat o sursă citată de contactmusic.net. „Katherine era paranoică și crede că cineva îi va fura corpul fiului ei”. Familia a insistat să se păstreze şi mormântul din Forest Lawn, pentru că multe vedete de la Hollywood sunt îngropate acolo.

„Cenuşa lui Michael a fost împrăştiată în iubitul său Neverland, proprietatea care a avut un sens special pentru artist”, au spus sursele presei americane.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer.

 

Articole asemanatoare
Michael Jackson
Familia lui Michael Jackson a lansat propriul documentar
Louis Vuitton
Louis Vuitton a retras articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson
Paris Jackson
Paris Jackson a încercat să se sinucidă din cauza documentarului despre tatăl ei
Michael Jackson
Fiica lui Michael Jackson se teme că „Leaving Neverland” îi va distruge cariera

Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop

by Andreea Damian   1 min
1