Tabu
LIFESTYLE What's hot

COPIL regasit dupa 18 ani!

mama si fiu regasitcopil regasitExact în ziua în care, în urmă cu 25 de ani, l-a adus pe lume, o femeie din Bacău şi-a întâlnit fiul dispărut, pe care îl căuta cu disperare de 18 ani.

Coşmarul Marianei Enache a început pe 2 august 1996, când fiul ei, avea 7 ani. Băiatul a plecat să joace fotbal în curtea şcolii din apropierea casei, din localitatea Buhuşi. Nu înainte însă de a-şi asigura mama că nu va întârzia mai mult de 30 de minute. Din joacă, Dragoş s-a urcat într-un tren, care imediat s-a pus în mişcare, îndepărtându-l pe copil de tot ce-i era cunoscut.

Văzând că nu mai vine acasă, mama a anunţat Poliţia şi l-a căutat în zadar peste tot. Speriat şi dezorientat, băiatul ei coborâse în gara Chitila. Acolo, a dat peste o femeie care, crezând că îi face un bine, l-a dus la o fundaţie pentru protecţia copilului. De atunci, Dragoş a  trăit ca un orfan prin instituţii de ocrotire a copiilor din Bucureşti, Argeş şi Braşov.

Degeaba l-a căutat peste tot mama lui, pentru că băiatul ei primise deja o altă identitate. Femeia nu a încetat însă să spere că într-o zi îşi va strânge din nou la piept fiul. Şi aşa a şi fost. Dragoş, care are acum 25 de ani şi locuieşte în Argeş, şi-a văzut poza într-un ziar şi a cerut ajutorul Poliţiei, conform www.click.ro. . Spera să fie el acel copil, iar femeia, care strângea în mână poza cu băiatul ei dispărut, să fie mama lui.

Singurele amintiri pe care bărbatul le mai avea acum despre familia sa erau numele mamei sale, Maria, dar pe care însă o cheamă Mariana şi că în copilărie stătea atât la bloc cât şi la curte, la bunica, lângă o gară.Ştia că mai avea o soră, pe nume Sibel. Acest nume, al surorii sale, a făcut de altfel posibilă regăsirea. Corespundea, iar poliţiştii au cerut efectuarea testelor ADN.

Astfel, pe 4 martie, în ziua în care Dragoş a împlinit 25 de ani, poliţiştii i-au oferit cel mai frumos cadou. Reîntâlnirea cu mama lui, care a venit într-un suflet din Italia, unde lucrează de ani buni. Cu ochii în lacrimi, cei doi s-au îmbrăţişat minute în şir. Femeia şi-a luat de mână fiul şi l-a ţinut strâns de parcă s-ar fi temut să nu plece, din nou.

ARTICOLE SIMILARE

Ea este blonda care nu l-a parasit niciodata pe Dani Otil!

#Trashtag, noua provocare virală care are grijă de mediul înconjurător

Andreea Damian

Vești minunate despre Prințul Carl Philip al Suediei și soția sa, Prințesa Sofia

Andreea Damian

SCANDAL urias la “Burlacita” si amenintari cu tribunalul!

SATC 2, tehnologie chic de la HP

realitatea

India, noua destinaţie pentru frumuseţea Chanel

Scrie un comentariu