Tabu
LIFESTYLE

Copilul cu trei parinti naturali

Oamenii de știință japonezi sunt la doar un pas distanță de a aduce pe lume primul copil cu TREI părinți naturali. Lucrul acesta este posibil datorită unei tehnologii care combină ovulele sănătoase ale unei donatoare cu ovulele bolnave ale unei mame care altfel nu ar putea avea copii.

Tehnica nu a fost încă utilizată în vederea creării unui copil, dar 31 de astfel de ovule modificate și cu dublă proveniență au fost fecundate în vederea producerii unor embrioni în stare incipientă.

Combinarea unor astfel de ovule nu are ca avantaj doar transformarea unor ovule nefertile într-unele fertile, ci și ajută la înlăturarea pericolului trasmiterii bolilor genetice.

Criticile nu au întârziat să apară, în ciuda faptului că această tehnologie ar înlătura multe din lacunele care duc la insuccese în timpul fertilizării in vitro folosite momentan. Conservatorii acuză chiar faptul că, astfel, se va ajunge la crearea de copii hibrizi, modificați genetic. În Marea Britanie folosirea unor ovule modificate genetic este interzisă.

ARTICOLE SIMILARE

Faza ANULUI la “Vrei sa fii milionar?”. Pe cine a sunat acest barbat!

Life guide by Karl Lagerfeld

Surorile Gabor, pictorial INEDIT în DEȘERT! Un singur DETALIU a STRICAT tot (FOTO)

Declaratie socanta a lui Catalin Botezatu! “Am facut sex 24 de ore incontinuu!”

Uite cum arata soţia secretă a lui Wilmark !

Scandalos, doamnele poartă pantaloni

realitatea

1 comentariu

copaciu_simina 17 January 2012 at 21:34

mi se pare si normal sa fie interzisa modificarea genetica de ovule,nu cred ca s-ar mai putea numi copii,poate vin chinezii si cu o denumire a acestui proces

Răspunde

Scrie un comentariu