Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Corina Bud s-a dezbrăcat de tot și face reclamă la măști

Deși a cam dispărut în ultima vreme din atenția publicului, cantareața este în continuare prezența pe rețelele de socializare. Și este la fel de nonconformistă, pentru că solista nu renunță la obiceiurile ei de divă din showbizz.
Se știe că solista Corina Bud a avut întotdeauna apariții woow și nu s-a ferit să se dezbrace pe conturile de socializare, să se îmbrace ciudat în videoclipurile sale sau la aparițiile în emisiuni de televiziune sau să aibă apariții care să stârnească comentarii la evenimente mondene și apoi ziarele să site-urile să scrie despre ea.

corina bud in gradina
corina bud in gradina

Zilele trecute solista de 40 de ani și-a șocat din nou fanii pozând într-o ipostază cum nu ai mai văzut-o până acum. Vedeta a pozat doar cu o masca pe față și fără haine, adică goală. Astfel că femeia s-a întins în iarbă și a purtat doar o masca împotriva coronavirusului. Apoi două dintre aceste fotografii le-a postat pe rețelele de socializare și astfel a făcut reclamă la măști, amintind și de firma care le-a făcut iar fanii le pot comanda.

corina bud goala
corina bud goala

La postare a scris “Încă mai credem în vise HappyEartDay” a primit peste 6000 de aprecieri și o mulțime de comentarii. Mulți au întrebat-o dacă a primit o provocare, însă aceasta nu a făcut decât să facă publicitate și să mai încaseze niște bani.

ARTICOLE SIMILARE

Zodiile care-ți frâng inima într-o relație. Cele care rănesc cel mai des și de ce o fac

Andreea Damian

Se anunță o vară „gonflabilă”: rochiile realizate din baloane pentru un look îndrăzneț

Andreea Damian

Ea e femeia care l-a despărțit pe Brad Pitt de Angelina Jolie

Andreea Damian

Prințesa părăsește familia regală să se mărite cu un om de rând

Andreea Damian

Desert de vara – Mini Pavlove cu fructe de padure

realitatea

Angelina Jolie a găsit soluția pentru pacea mondială

Andreea Damian

Scrie un comentariu