Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Corina Bud s-a dezbrăcat de tot și face reclamă la măști

Deși a cam dispărut în ultima vreme din atenția publicului, cantareața este în continuare prezența pe rețelele de socializare. Și este la fel de nonconformistă, pentru că solista nu renunță la obiceiurile ei de divă din showbizz.
Se știe că solista Corina Bud a avut întotdeauna apariții woow și nu s-a ferit să se dezbrace pe conturile de socializare, să se îmbrace ciudat în videoclipurile sale sau la aparițiile în emisiuni de televiziune sau să aibă apariții care să stârnească comentarii la evenimente mondene și apoi ziarele să site-urile să scrie despre ea.

corina bud in gradina
corina bud in gradina

Zilele trecute solista de 40 de ani și-a șocat din nou fanii pozând într-o ipostază cum nu ai mai văzut-o până acum. Vedeta a pozat doar cu o masca pe față și fără haine, adică goală. Astfel că femeia s-a întins în iarbă și a purtat doar o masca împotriva coronavirusului. Apoi două dintre aceste fotografii le-a postat pe rețelele de socializare și astfel a făcut reclamă la măști, amintind și de firma care le-a făcut iar fanii le pot comanda.

corina bud goala
corina bud goala

La postare a scris “Încă mai credem în vise HappyEartDay” a primit peste 6000 de aprecieri și o mulțime de comentarii. Mulți au întrebat-o dacă a primit o provocare, însă aceasta nu a făcut decât să facă publicitate și să mai încaseze niște bani.

ARTICOLE SIMILARE

Osemintele a două victime ale erupției Vezuviului au fost descoperite la Pompei

Ciocîrlan

Fiecare generatie crede ca este de sacrificiu. De ce?

realitatea

Cele mai mari site-uri porno interzise de guvernul rus

realitatea

Ce cadouri a primit Antonia de ziua ei

Tabu Tabu

Hawaii interzice loţiunea de plajă ca să protejeze coralii

Andreea Damian

Cum se menține frumoasă Alexandra Dinu la 40 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu