Home > Agenda > CORINA DANILA a ajuns un “caz social grav” dupa concedierea din TVR

CORINA DANILA a ajuns un “caz social grav” dupa concedierea din TVR

Corina Dănilă şi-a început cariera în Televiziunea Română, în 1994, ca prezentator de ştiri, continuând apoi, din 1996, la Pro TV, iar din 2000 a devenit prezentator TV la postul Acasă. Începând cu 2006, Corina Dănilă a fost realizator şi moderator TV la Euforia TV. Actriţă, totodată, a jucat în mai multe piese de teatru, filme artistice şi seriale.

Pe 17 ianuarie 2011, Corina Dănilă a fost angajată în funcţia de consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie. Iniţial, TVR a anunţat că Dănilă a fost angajată temporar, până la sfârşitul acestei veri, pe un post vacant – cel de consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie, apoi contractul ei a fost prelugit până în septembrie 2012.

Numai că o dată cu concedierile masive din TVR, Corina Dănilă a fost pusă pe lista de disponibilizări, care se vor face începînd cu 1 februarie.

Dar, aşa cum susţin jurnaliştii de la inpolitics.ro, fosta prezentatoare a fost salvată “prin introducerea ei pe o listă de așa numite cazuri sociale grave din TVR, altfel spus persoane care ar muri de foame dacă și-ar pierde slujba.

Corina Danila e singurul nume sonor de pe o listă de 55 de cazuri sociale grave, selectate la sânge dintr-un număr inițial de 462, aprobată în ședința de ieri a Consiliului de Administrație.

Motivul pentru care Dănilă, deținătoare inclusiv a unei vile în Muscel, după cum relata presa acum cîțiva ani, a fost inclusă pe lista salvatoare e acela că e divorțată și are un copil (cu milionarul Norris Măgeanu) de crescut.


Mai mult: Corina Dănilă, din SUPERVEDETĂ de TELEVIZIUNE a ajuns un “CAZ SOCIAL GRAV” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

CORINA DANILA a ajuns un “caz social grav” dupa concedierea din TVR

by   1 min
0