Tabu
Image default
CULTURE

CORINA DANILA a ajuns un “caz social grav” dupa concedierea din TVR

Corina Dănilă şi-a început cariera în Televiziunea Română, în 1994, ca prezentator de ştiri, continuând apoi, din 1996, la Pro TV, iar din 2000 a devenit prezentator TV la postul Acasă. Începând cu 2006, Corina Dănilă a fost realizator şi moderator TV la Euforia TV. Actriţă, totodată, a jucat în mai multe piese de teatru, filme artistice şi seriale.

Pe 17 ianuarie 2011, Corina Dănilă a fost angajată în funcţia de consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie. Iniţial, TVR a anunţat că Dănilă a fost angajată temporar, până la sfârşitul acestei veri, pe un post vacant – cel de consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie, apoi contractul ei a fost prelugit până în septembrie 2012.

Numai că o dată cu concedierile masive din TVR, Corina Dănilă a fost pusă pe lista de disponibilizări, care se vor face începînd cu 1 februarie.

Dar, aşa cum susţin jurnaliştii de la inpolitics.ro, fosta prezentatoare a fost salvată “prin introducerea ei pe o listă de așa numite cazuri sociale grave din TVR, altfel spus persoane care ar muri de foame dacă și-ar pierde slujba.

Corina Danila e singurul nume sonor de pe o listă de 55 de cazuri sociale grave, selectate la sânge dintr-un număr inițial de 462, aprobată în ședința de ieri a Consiliului de Administrație.

Motivul pentru care Dănilă, deținătoare inclusiv a unei vile în Muscel, după cum relata presa acum cîțiva ani, a fost inclusă pe lista salvatoare e acela că e divorțată și are un copil (cu milionarul Norris Măgeanu) de crescut.


Mai mult: Corina Dănilă, din SUPERVEDETĂ de TELEVIZIUNE a ajuns un “CAZ SOCIAL GRAV” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Tendintele anului 2015 in bijuterie – Expozitia Project A

realitatea

Judi Dench critică eliminarea lui Kevin Spacey din filme

realitatea

Netflix le amintește abonaților: Ted Bundy era un criminal în serie, nu un sex-simbol

Andreea Damian

MILEY CYRUS, striptease la petrecerea de 20 ani! FOTO

CNA inchide 10 minute emisia celor mai importante posturi TV! VADIM si ZAVORANU, scandal maxim!

Bucătăria hoinară: doi ani prin țară cu mâncare autentică și gătit imprevizibil

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu