Home > Agenda > Corina, în duet cu fiul ei

Corina, în duet cu fiul ei

Artista a cântat și dansat alături de băiatul ei Robin (5 ani) și de colegii acestuia de la International School for Primary Education.

Aşa cum ne-a obişnuit în concerte, Corinei Bud îi place să-şi etaleze cât mai mult din corpul tonifiat. Nici la petrecerea de la grădiniţă a fiului ei ţinutele sale sexy nu au fost lăsate acasă. Cântăreaţa a venit îmbrăcată într-o rochie gri, foarte scurtă, cu decolteul adânc şi spatele gol. Floarea din cosiţele blonde şi blăniţa de la poale au făcut-o să arate ca o adevărată prințesă din basme printre prichindeii de la InSPE.

Artista i-a încântat pe cei mici cu melodiile ei, care au cântat şi au dansat alături de ea.  Fiul ei a acompaniat-o cu succes.„Robin cântă toata piesele mele, le ştie pe dinafară. El este fanul meu numărul unu. Mă simt mereu bine printre copii. Le plac melodiile mele, în special cea cu Monky Funky”, spune zâmbind una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de pop dance și R&B din România.

Robin, un artist în devenire

O fire independentă, Corina își dorește ca fiul ei să aibă parte de o educație pe măsură. Din acest motiv, vedeta și-a înscris băiatul la o școala privată internațională în limba engleză. „Prefer sistemul britanic de învățământ. Fiecare copil este unic în felul lui, mă interesează ca Robin să se dezvolte armonios și pe plan emoțional. La InSPE se pune mult accent și pe latura artistică. Spre exemplu, mi-a plăcut când a venit acasă într-o zi cu niște ochelari haioși creați chiar de el! ”, afirmă Corina.

Cântăreața spune că statului ei de vedetă nu îi creează probleme lui Robin. „Asta îmi place la această grădiniţă; nimeni nu se uită ciudat la mine. E o comunitate internaţională, copiii provin din familii cu o educaţie bună. Nu există vreun tratament special, iar Robin se dezvoltă ca un copil normal. El nu cunoaște termenul de vedetă, ştie doar că muzica este o meserie pentru mama”, spune artista.

În ciuda programului aglomerat, Corina nu și-a angajat bonă. Soțul ei, Nelu Bud, un prosper om de afaceri îndeplinește acest rol când ea este plecată la concerte. „Am un soț minunat care îmi înțelege meseria și mă ajută la nevoie. În plus, mama mea din Satu Mare stă uneori cu Robin atunci când suntem ambii ocupați”, adaugă vedeta.

Vrea să plece din România

Corina Bud are gânduri mari pentru familia ei. Vedeta şi-a făcut deja planul pentru când fiul ei va creşte mare. „Îmi doresc ca Robin să urmeze o şcoală de top şi când va fi mare să prindă o bursă în Anglia sau la un colegiu din SUA. Mi-aş dori ca atunci să plecăm toată familia cu el. Îmi e greu să stau departe de el”, spune cântăreața.

Deocamdată, Robin este în stadiul în care le încearcă pe toate pentru a afla ce îi place mai mult să facă în viaţă. „Eu îi ofer toate posibilităţile şi îl voi lăsa pe el să aleagă. Face pian, chitară, joacă fotbal, tenis, face înot. A făcut şi baschet o perioadă. Dar cel mai bine dansează streetdance. Robin e un visitor, un boem. E un mic artist în felul lui”, îl laudă Corina.

PIAŢA MUZICALĂ

Un 2013 plin

Chiar dacă anul nu s-a încheiat, Corina este mulţumită de evenimentele la care a participat până acum în 2013. „A fost un foarte plin, cu multe concerte”, spune artista, căreia îi este greu să dea un pronostic pentru trendul din 2014 în ceea ce priveşte genul muzical. „Sunt multe piese pe piaţă, sunt multe proiecte interesante. Nu aş putea spune care o sa fie trend-ul în 2014 pentru că genurile se schimbă constant. Cert este ca industria muzicală din România este în creştere”, a adăugat Corina.

Articole asemanatoare
Salt-N-Pepa și En Vogue au cântat împreună pentru Gala Billboard Music Awards 2018
CORINA – ce tinuta provocatoare! Cu sfarcurile la vedere in fata gradinitei! FOTO!
Stil de vedetă: Corina Bud – fashion icon
Cum arata iubitul Corinei, cu care artista are un copil de 4 ani!

Comenteaza acest articol

Corina, în duet cu fiul ei

by   2 min
0