Tabu
CULTURE

Cornel Ilie va prezenta Romanian Music Awards 2013!

Music Channel si Utv, organizatorii Romanian Music Awards, au decis să le ofere fanilor o surpriză şi au stabilit ca atunci când se va atinge pragul de 500.000 voturi pentru artistii nominalizati la cele 14 categorii ), să anunţe numele unuia dintre prezentatori. Asadar, primul prezentator anuntat al galei de anul acesta este Cornel Ilie de la Vunk!

In fiecare an, gala Romanian Music Awards este gazduita de doua celebritati. Anul acesta, primul nume anuntat ca va gazdui show-ul este cel al solistului trupei Vunk.

 “Bucuria mea de a fi gazda RMA este dubla, mai ales ca asta se intampla la Brasov. In primul rand, pentru ca este gala cu cea mai mare notorietate din industria muzicala romaneasca si in al doilea rand, pentru ca la gala din 2011, VUNK a luat primul premiu Best Rock, tot in Brasov si tot atunci am lansat si “Pleaca”. Abia astept sa ies in fata lumii in seara de 14 septembrie si sa ridicam Brasovul in picioare, impreuna cu toti artistii care vor fi atunci pe scena!”, a marturisit Cornel Ilie pentru Music Channel.
Anul acesta, trupa Vunk este nominalizata la Best LIVE, Best Rock, Best Album, Best Group.
Fii tu cel care decide cine este cel mai bun intrand pe rma.1music.ro, unde 14 categorii isi asteapta castigatorul!
Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00.

ARTICOLE SIMILARE

Aylin Cadir lanseaza „Fericirea”

KATE MIDDLETON are gemene! Ce nume vor avea!

Risipă planificată: timpul de viață al mașinilor de spălat a fost redus de la 10 la 7 ani în ultimii ani

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Poluarea cu microplastic se revarsă peste locuitorii oraşelor

Andreea Damian

Scrie un comentariu