Home > Agenda > Cornel Patrichi, eliminat din juriul «Dansez pentru tine»: «Bianca nu e sexy, iar Luciu dansează ca un băţ»

Cornel Patrichi, eliminat din juriul «Dansez pentru tine»: «Bianca nu e sexy, iar Luciu dansează ca un băţ»

Cornel Patrichi, cel mai de temut jurat al emisiunii “Dansez pentru tine”, a fost pus pe liber, el fiind înlocuit, cu doar două zile înainte de startul noului sezon al concursului, cu Edi Stancu. Vestea l-a întristat pe Cornel, care timp de şapte ani a fost prezent pe platourile de filmare şi a pus suflet în acest proiect de televiziune cu mare succes la public: “L-au pus pe un băieţel, Robert, care nu are nici o funcţie de conducere, să mă anunţe că nu mai vor să lucreze cu mine. Trebuia măcar un şef să îmi spună acest lucru. L-au pus pe bietul om să facă treaba asta. El mi-a explicat că s-a decis să se folosească un juriu de 4, şi nu 5 persoane. Abia apoi am aflat, din presă, că, de fapt, sunt tot 5, căci l-au adus pe Edi Stancu”, a declarat Cornel Patrichi pentru Libertatea.ro. După atâţi ani petrecuţi alături de echipa PRO TV, doar trei dintre colegi l-au sunat la aflarea uimitoarei veşti: Willmark, Emilia Popescu şi Ştefan Bănică jr.

“Luciu dansează ca un băţ. E o chestie lungă, care îmi aduce aminte de Monica Gabor, aia lungă rău. Cât despre Bianca, dacă aia e femeie sexy, eu sunt Harap Alb! N-am apucat s-o văd la repetiţii, aşa că nu ştiu ce va face pe ring”.


Comenteaza acest articol

Cornel Patrichi, eliminat din juriul «Dansez pentru tine»: «Bianca nu e sexy, iar Luciu dansează ca un băţ»

by   1 min
1