Tabu
lifestyle

Corporeal

Creierul


Cele mai aplaudate relații sunt cele care-ți activează creierul. Oamenii care te fac să gândești sau te învață lucruri noi ar trebui să primească din partea ta cel mai mult respect. Dar nu se întâmplă întotdeauna așa. Uneori îi îndepărtezi conștient din simplul motiv că nu le poți face față. Nu te îngrijora, nu înseamnă decât că traversezi o perioadă de superficialitate în care ai prefera să stai de vorbă cu Paris Hilton.


Stomacul


Există și relațiile care îți fac digestia să funcționeze mai repede sau mai încet. E  vorba de stomac. Te-ai balonat vreodată în timpul discuției cu cineva? Atât de tare încât ai fi fugit cu 100 de kilometri spre baie? Îți spun eu că e o reacție normală. Fluturașii din stomac sunt de vină. Îi simți cum își fac de cap și zboară de la esofag în jos prin tot tubul digestiv. E una dintre senzațiile mele preferate. Fluturașii îți fac stomacul să plutească și odată cu el și pe tine pentru că stomacul se află chiar în centrul corpului. Oare senzația asta se numește dragoste?


Ficatul


Toată lumea are prieteni de ieșit pe la petreceri și nu e un secret pentru nimeni că principalul scop al acestor relații este distracția. Trist? Deprimant? Nu, e foarte bine: știi exact pe cine trebuie să suni ca, într-o oră, patru martini și două tequilla, să te simți (mai) bine, să aluneci pe ringul de dans, să flirtezi din plin și să nu-ți mai pese de necazuri. A doua zi simți niște înțepături. Ei bine, acolo e ficatul. Ai grijă cu relațiile astea, ți-ar spune mama ta!


Inima


Simți cum vrea să spargă cutia toracică și să zboare mai departe. Biata inimă. Dăm vina pe ea pentru toate prostiile pe care le facem. Dar eu cred că oamenii care îți activează acest organ prea tare au un efect nociv asupra organismului tău. Poate nu sunteți de acord, dar cel mai sănătos ar fi să înlocuiți relațiile care vă dau palpitații cu ceva mai calm. Sau măcar să beți câte un ceai de sunătoare atunci când simțiți că nu mai puteți de atâta iubire.
Testiculele


Mi s-a întâmplat ce nu credeam că o să mi se întâmple vreodată. Am cunoscut un om care m-a făcut să-mi dau seama unde îmi sunt testicu­lele, mi le-a apăsat ușor cu degetele și m-a făcut atent la ele. Nu le dădusem niciodată prea multă importanță. A apăsat pe butonul de „play” și ele s-au ridicat un pic mai sus și au început să activeze. Au început să zică ce e bine, ce nu e bine, în așa fel încât să mai primesc încă o însușire: curajul.


Sunt așezate la 0,75 metri de inimă și la fix un metru de creier. Dezavantaj: ficatul e mai aproape de ele. La sfârșitul acelei zile, m-am mai gândit un pic și mi-am dat seama că de fapt nu știu totul despre corpul meu. Nici la școală n-am fost prea atent la orele de anatomie. Așa că mai am multe de învățat, câteva organe interne de descoperit și relații care mă mai așteaptă. Asta mă bucură, mi-am zis. O să am mai multă grijă de exteriorul corpului meu și o să mă dau cu cremă după fiecare duș. Astfel încât exteriorul să mă ajute să mă apropii de oamenii care să mă facă să-mi descopăr interiorul.

ARTICOLE SIMILARE

NADIA COMANECI a strans o avere uriasa! FOTO

Penelope Cruz îi ia apărarea lui Roman Polanski

realitatea

10 idei de biblioteci moderne și funcționale

Andreea Damian

Adina Buzatu, copilot pe un BMW din 1974

TOM CRUISE (50) are o iubita blonda de 25 ani / FOTO

Cameron Diaz și Julia Roberts, cele mai periculoase celebrități pe internet

realitatea

Scrie un comentariu