Tabu
Image default
FASHION

Corsetul modelator de la Clessidra, un truc care asigură o talie de viespe

Femeile par să nu fie niciodată mulțumite de silueta lor. Reperul clasic este cel de 90-60-90, deși puține dintre reprezentantele feminine se încadrează în acest tipar. Deși ne dorim să trecem de acest stereotip, oricine râvnește la o siluetă de top model. Și când nu reușește să o  aibă, cel puțin o îmbunătățire poate avea. Corsetul modelator de la Clessidra poate fi acel ceva necesar.

Ideea de corset ne duce cu gândul efectiv la tortura femeilor din secolele trecute. Acestea își subțiau talia strângând șnururile unui corset până la maximul posibil. Din fericire, după ani de evoluție putem vorbi despre un corset modelator ca despre un  articol vestimentar mai prietenos și ușor de purtat, ce garantează și o subliniere a siluetei într-o variantă mai plăcută. Practic aplatizeză abdomenul acolo unde de altfel grăsimea depusă este mai greu de dat jos. Creează un nivel de compresie care în timp poate ajuta la redefinirea siluetei.

Două colecții la Clessidra – ce alegeți

E-shop-ul Clessidra vine cu câteva modele de corsete modelatoare, două colecții, Essential și Premium. Din latex sau non latex, acestea au diferite grade de compresie, până la cele agresive. Sunt destul de diversificate, încât se regăsesc aici implicit variante pentru femeile care au născut recent, pentru cele care practică sport și au nevoie de o metodă eficientă de completare cu planul lor de slăbit.

La fel de diversificate sunt și tipurile de corsete, unele cu susținere a bustului spre exemplu. În funcție de tipologia acestora, corsetele modelatoare pot fi purtate cu succes zi de zi sau în perioada antrenamentelor. Rolul lor este unul multiplu și este dublat de cel de aplatizarea a abdomenului: ridică bustul, oferă suport lombar, ba chiar și corectează postura. Iar prin efectul termic creat, ajută la eliminarea excesului de apă și deci ajută talia să se remodeleze și să pierdeți în centimetri.

Alegerea corsetului potrivit trebuie să țină cont de nevoia fiecăruia. Alegeți în funcție de frecvența purtării. De regulă au închidere de tip moș și babă, dispus în 3 rânduri, ceea ce face ca un corset de acest gen să fie ajustabil pe măsură ce slăbiți. Mărimea corectă o veți ști după o măsurare a taliei. Nu alegeți o mărime mai mică, doar pentru că aceasta este ceea ce veți dori să obțineți.

Corsetul modelator, ușor de purtat zi de zi

Există și variante fin lucrate, fără tăieturi, cusături întărite vizibile. Acestea sunt ideale spre a fi purtate pe sub haine și mai ales  cele mulate sau la rochii de ocazie. Închiderea este invizibilă și astfel nu doar că va face talia să pară mai subțire, ca trasă prin inel, însă nici nu trădează ce purtați dedesubt. Acesta face parte din categoria de produse de modelare invizibilă.

Să nu ne mai ascundem după deget. Silueta unei femei este un subiect tabu, dar adevărul este că aceasta trece prin diverse etape de transformare de-a lungul vieții. Când are nevoie de un mic ajutor să arate bine, corsetul modelator îl găsește cu ușurință la clessidra.ro.

ARTICOLE SIMILARE

„MICUTA PICASSO” s-a maritat cu un designer / Cum s-au imbracat la nunta!

realitatea

Moon Phases Ladies, ceasul tău Longinenes de vară

realitatea

O scrisoare de la Chanel

realitatea

Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru birou

Andreea Damian

Fashion Icons, Ep. 1: Coco Chanel

realitatea

Louis Vuitton toamnă/iarnă 2022: Libertate fără compromis

Andreea Damian

Scrie un comentariu