Home > Lifestyle > Stiri > Cosmar pentru Ioana Tufaru! Dupa ce si-a pus silicoane a facut infectie si are rana deschisa!

Cosmar pentru Ioana Tufaru! Dupa ce si-a pus silicoane a facut infectie si are rana deschisa!

Visul de a avea sani fermi s-a transformat intr-un calvar pentru fiica Andei Calugareanu. Dupa o ce a suferit o operatie foarte grea, Ioana Tufaru se confrunta acum cu probleme serioase, o noua interventie fiind aproape iminenta.

Dupa ce a slabit aproximativ o suta de kilograme, Ioana Tufaru a fost sfatuita sa apeleze la un chirurg estetician pentru a-si remodela forma sanilor.
Ioana Tufaru s-a operat in urma cu doua luni, insa operatia s-a dovedit a fi un esec.
“Arata foarte rau, are rana deschisa. Si merge la medic o data la doua trei zile pentru a o consulta. A facut infectie si e destul de periculos. Medicul o consulta, ii da cu unguente, o panseaza. Eu am si insotit-o de cateva ori, la spital. Nu stiu sa spun care este cauza acestei infectii, daca a avut ghinion sau daca ea nu a respectat intocmai recomandarile pe care le-a primit dupa operatie”, a povestit make-up artistul Adrian Pescariu, unul dintre cei mai buni prieteni ai Ioanei Tufaru, pentru CANCAN.ro.

Articole asemanatoare
5 vedete despre care se presupune ca ar avea silicoane
Termenul de valabilitate al unui implant cu silicon
Raluca Badulescu, dupa ce a slabit 63 kg, isi pune silicoane!
Clipe horror pentru Daniela Crudu! I s-au învineţit sânii şi a ajuns la medic

Comenteaza acest articol

Cosmar pentru Ioana Tufaru! Dupa ce si-a pus silicoane a facut infectie si are rana deschisa!

by   1 min
0