Tabu
BEAUTY

Cosmina Păsărin – Trucuri de înfrumuseţare şi escapada perfectă

Cosmina a intrat în lumea showbizului în 2001 când a fost remarcată ca o femeie cu o frumusețe atipică. De atunci, parcă timpul nu prea a reușit să-ți spună cuvântul. Care sunt secretele sale de înfrumusețare? Și eu am fost curioasă și le-am aflat. Află care sunt produsele cosmetice care nu îi lipsesc niciodată din geantă, care e escapada perfectă și de ce se teme cel mai mult când vine vorba de frumusețe!

Tabu: Care este machiajul care te avantajează cel mai mult?
Cosmina Păsărin: Sunt două tipuri de make-up la care apelez în funcţie de situaţie. Primul tip de make-up este cel natural – folosesc fond de ten, mascara şi un ruj roşu – iar cel de-al doilea este un pic mai îndrăzneţ şi este foarte potrivit pentru ieşirile ce au loc seara – îmi conturez ochii cu fard negru şi folosesc un gloss natural.

La ce nuanțe nu vei renunța nicioadată când vine vorba de machiaj?
Nu voi renunţă niciodată la rujul roşu. Din punctul meu de vedere acesta este unul dintre cele mai importante produse de make-up, pentru că reuşeşte întotdeauna să dea acel plus de strălucire, farmec şi senzualitate.

Ce produse de înfrumusețare nu îți lipsesc niciodată din geantă?
Doar două produse de beauty nu îmi lipsesc niciodată din geantă: pudra şi gloss-ul. Nu le folosesc întotdeauna, dar prefer să le am la mine în cazul în care simt nevoia să îmi reîmprospătez make-up-ul.

Ce reprezintă pentru tine escapada perfectă în lumea frumuseții?
Din punctul meu de vedere sportul reprezintă o adevărată escapadă în lumea frumuseţii şi a sănătăţii. Nu sunt o fană a escapadelor în saloanele de înfrumuseţare, nu merg la masaj şi nici nu fac tratamente speciale, dar pun mare accent pe mişcare pentru că în acest fel reuşesc să dobândesc o stare psihică foarte bună şi să am în acelaşi timp şi un corp tonifiat şi sănătos.

Care a fost cel mai mare dezastru de frumusețe pe care l-ai realizat vreodată?
Sunt foarte atentă din acest punct de vedere pentru că mi-a fost mereu frică să nu provoc astfel de dezastre. Spre exemplu, merg la aceeaşi cosmeticiană de foarte mulţi ani şi nu am curajul să apelez la serviciile altei persoane din domeniu şi nici să încerc tratamente noi care, dacă ai puţin ghinion, ar putea avea efectele nedorite, nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Nu fac experimente nici când vine vorba despre culoarea părului de aceea prefer să port cu mândrie culoarea naturală a părului şi să nu mă vopsesc.

Care este cea mai mare temere în privința aspectului fizic?
Cred că am aceeaşi teamă pe care o au toate femeile faţă de kilogramele în plus. Nu cred că aş rezista în faţă disconfortului creat de kilogramele nedorite. Pentru a evita această situaţie pun foarte mare accent pe alimentaţie şi pe orele de mişcare.

Ce femeie ți se pare simbolul frumuseții?

Cred că Sophia Loren este un adevărat simbol al frumuseţii supreme. Strălucirea, eleganţa şi frumuseţea ei pur şi simplu nu pot fi ignorate.

Mesaj pentru cititoarele Tabu

Live you’re life, don’t worry and …be sexy!

Foto: Andreea Retinschi
Make-up: Nick Barna
Hair: Florin Noje

ARTICOLE SIMILARE

XENA si HERCULE dupa 15 ani! FOTO incredibile!

Reduceri în plină vară la Tan-tation

realitatea

Andrei Duban, DECIZIE RADICALĂ! “Nu mai am nimic de PIERDUT”

Scrie un comentariu