Tabu
Image default
What's hot

COSR il va sanctiona pe FLAVIUS KOCZI pentru abandonul din finala: VA PIERDE bursa olimpica!

Ioan Dobrescu, secretar general al COSR, a anuntat ca gimnastul Flavius Koczi, care a abandonat in finala la individual compus, va fi sanctionat pentru comportarea sa de la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Flavius Koczi, gimnastul roman care s-a retras din finala la individual compus din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, risca sa ramana fara bursa olimpica pe care o primea din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), a anuntat Ioan Dobrescu, secretarul general al institutiei.

“Conducerea COSR va analiza cat de curand cazul lui Koczi. Am inteles ca nici federatia de gimnastica nu este impacata cu retragerea sportivului din concurs. Momentan, ne gandim sa-l retragem din Pol Romania, programul comitetului de sustinere financiara al olimpicilor”, a precizat acesta conform gsp.ro.

Secretarul general al COSR a explicat si motivele pentru care gimnastul roman merita sa fie sanctionat, adaugand cateva exemple de sportivi romani care au concurat desi erau accidentati.

“Orice sportiv roman prezent aici trebuie sa mearga pina la capat. Au fost sportivi care nu au renuntat desi au avut probleme medicale. Si aici ma refer la atleta Nicoleta Grasu, care a concurat cu infiltratii la coloana, si la gimnasta Larisa Iordache, care a evoluat intr-un picior la individual compus. Ca sa nu mai vorbim de exemplul admirabil pe care l-au dat Constantina Dita si Lidia Simon, care au terminat maratonul, desi ambele se afla la apusul carierei si au trecut prin multe accidentari”, a motivat Ioan Dobrescu.

Decizia forului olimpic roman survine dupa ce Flavius Koczi a renuntat la finala la gimnastica a probei de individual compus pentru a se pregati pentru alte doua finale, la sarituri si sol, unde ar fi avut sanse mai mari de a castiga o medalie. Cu toate acestea, gimnastul a terminat pe locul 7 la ambele probe.

ARTICOLE SIMILARE

Un model a pozat nud la Zidul Plângerii din Ierusalim și i-a enervat pe credincioși

Andreea Damian

De Valentine’s Day, Amadeus lanseaza piesa “E ziua noastra”

Celebritățile sar în apărarea Serenei Williams după scandalul din finala US Open

Andreea Damian

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a devenit femeie și e leită mama sa

Andreea Damian

Stiai ca azi e Ziua Pacalelilor?

realitatea

Programul de slabit al lui Cher

Scrie un comentariu