Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

COSTEL BUSUIOC, zidarul-tenor, si-a luat amanta, parasindu-si cei 4 copii

După o căsnicie de mai bine de 15 ani, tenorul întâmplător Costel Busuioc (40 de ani) şi-a părăsit soţia, fără să ţină cont că are patru copii. Tenorul, care a câştigat, în 2008, marele concurs muzical Fiii Babilonului, desfăşurat în Spania, a făcut acest pas pentru o femeie mai tânără decât el, dar “inteligentă şi tenace”. Iubitor al muzicii de operă, dar cântăreţ fără studii de specialitate, Costel Busuioc a încercat în repetate rânduri, fără succes însă, să-şi facă intrarea în lumea operei.

La aflarea veştii că se organizează concursul muzical Hijos de Babel (Fiii Babilonului), dedicat emigranţilor stabiliţi pe pământ spaniol, Costel Busuioc s-a prezentat la competiţie plin de speranţă şi, după ce şi-a umilit adversarii cu vocea sa dumnezeiască, juriul l-a desemnat, pe bună dreptate, marele câştigător. A urmat un contract cu casa de discuri Sony BMG, dar, după câteva concerte nu tocmai de succes, el s-a văzut nevoit să revină la vechea meserie, căci banii veniţi din muzică nu-i erau suficienţi pentru a-şi întreţine numeroasa familie. Însă, performanţa i s-a ridicat la cap lui Costel şi, inevitabil, a tânjit la mai mult în viaţă, scrie libertatea.ro

Prin urmare, cum nici nevasta nu mai era de rangul lui, Busuioc s-a aruncat în braţele unei femei mult mai tinere, pentru care simte fluturaşi în stomac. Asta în condiţiile în care adesea el susţinea că nu şi-ar lăsa baltă niciodată familia, pe motiv că face parte din ordinul Oastea Domnului. Recent, el s-a destăinuit unui prieten cu care a copilărit şi care a dorit să  împărtăşească presei costel busuiocdezvăluirile tenorului: “Costel mi-a zis că nu mai putea să stea cu Daniela, căci nu mai aveau în comun decât copiii şi un mare respect. În plus, el s-a lăudat că noua lui iubită este cu mult mai tânără, dar şi o persoană inteligentă şi tenace”.

ARTICOLE SIMILARE

CINE e vedeta cu aceasta superba VANATAIE?

realitatea

Celebrity Make-up: Naomi Campbell

Bebelusa Cristina e gravida in 8 luni, dar nu s-a ingrăsat deloc

Cum să-ți antrenezi creierul epuizat și să-ți găsești din nou concentrarea

Andreea Damian

Mierea de albine, antibiotic natural

realitatea

Amenzi uriașe pentru românii care folosesc greşit cardul de energie

Andreea Damian

Scrie un comentariu