Home > Agenda > stiri > Costi Ioniţă, dus într-o pădure, bătut, scuipat şi abandonat!

Costi Ioniţă, dus într-o pădure, bătut, scuipat şi abandonat!


Scena s-ar fi petrecut în urmă cu câţiva ani, într-o pădure de la marginea Sibiului.

Potrivit cancan.ro, compozitorul a legat o relaţie de prietenie cu un tânăr pe nume Robert, din Sibiu. Cei doi păreau să se înţeleagă de minune, mai ales că Robert se oferea să-l susţină pe Ioniţă în turneele din SUA. Totul mergea ca e roate până în momentul în care a intervenit o a treia persoană, actuala iubită a lui Luis Lazarus.

Andreea Lazar, pe atunci iubita lui Robert, l-a fermecat pe Costi cu formele voluptoase, iar gurile rele din Sibiu spun că Ionita nu ar mai fi ţinut cont de prietenia cu Robert şi a început s-o curteze pe brunetă, făcându-i tot felul de propuneri.

Surse apropiate lui Robert au declarat că acesta ar fi aflat de tentativele artistului şi, enervat de faptul că e trădat, ar fi pus la cale un plan pentru a se razbuna.

Lumea din Sibiu vorbeşte că Ioniţă ar fi fost dus la marginea oraşului, într-o pădure, unde Robert i-ar fi cerut socoteală. Acolo, se pare că artistul ar fi fost bătut, scuipat şi înjurat, iar apoi abandonat.

Articole asemanatoare
lidia-buble
Lidia Buble, colaborare surpriză internațională pentru fanii ei
Celebritati nascute pe 15 aprilie!
S-a spulberat mitul! Beyonce si Jay Z – Casnicie cu certuri, batai si umilinte!
Ovidiu Danci, detalii oribile ale bataii luate de la politie: “Eram sechestrat in toaleta sectiei, unul dadea in mine, doi radeau”

Comenteaza acest articol

Costi Ioniţă, dus într-o pădure, bătut, scuipat şi abandonat!

by   1 min
0