Home > COSTI IOSEF despre TEO: “Nu sunt vanator de zestre!”

COSTI IOSEF despre TEO: “Nu sunt vanator de zestre!”

La trei săptămâni de la despărţirea de Teo Trandafir, Constantin Iosef a rupt tăcerea, determinat fiind şi de acuzaţiile socrului lui, doctorul Ion Uţă, care îl acuză că ar fi fost doar un vânător de zestre. Tuturor acuzaţiilor lansate de tatăl lui Teo, care susţine că ginerele lui ar fi urmărit faima şi banii fiicei, Constantin Iosef le răspunde răspicat: “Publicitatea făcută în jurul meu nu o doresc nimănui, trebuie să fii nebun să vrei asta”.
De altfel, fostul rugbist mărturiseşte că a refuzat numeroase interviuri sau pictoriale, iar în ceea ce priveşte banii, i-a câştigat singur: “Am fost stăpân pe picioarele mele de la 21 de ani, când am părăsit România şi asta nu se va schimba acum. Am trăit din rugby şi am muncit, nu am avut cele mai onorabile munci sau salarii impresionante, dar am avut cât mi-a trebuit şi, cel mai important lucru, nu am depins de nimeni”.
Interesant este faptul că fostul soţ al lui Teo nu are de gând să plece în Franţa, dimpotrivă, se va stabili în România, unde va încerca să trăiască din sportul care l-a consacrat, aşa cum a declarat pentru Observatorul Antenei 1. Constantin Iosef a primit o slujbă la Federaţia Română de Rugby, care i-a încredinţat naţionala sub 17 ani.
Despre motivele separării de Teo Trandafir, Constantin Iosef nu a dorit să comenteze nimic, păstrând sub tăcere cauza divorţului după numai şase luni de căsătorie

Mai mult: Constantin Iosef RUPE TĂCEREA, după despărţirea de Teo Trandafir! Vezi ce-i RĂSPUNDE SOCRULUI, care îl acuză că este VÂNĂTOR DE ZESTRE! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

COSTI IOSEF despre TEO: “Nu sunt vanator de zestre!”

by   1 min
0