Home > Fashion > Costume de baie croșetate. Tendințe și modele

Costume de baie croșetate. Tendințe și modele

costume de baie

Afacerile online cu costume de baie croșetate au înflorit în ultimii ani, și asta datorită cererii mari de pe piață. Doamnele și domnișoarele par să fie tot  mai interesate de creațiile homemade și comandă din timp cele mai frumoase și impresionante modele.

Reprezentantele sexului frumos pare că-și doresc ceva mai deosebit pentru a purta la plajă, de aceea optează pentru seturi din bikini și sutien lucrate manual, accesorizate cu pietre sau paiete.

Maestrele în arta croșetatului lucrează de zor la costume de baie croșetate încă din toamna anului trecut. Iar cum sezonul estival începe în curând, comenzile curg val. Mai ales în mediul online, deoarece clientele își doresc ceva unic și personalizat.

În România există o tradiție în arta croșetatului, care se transmite din mamă în fiică. Ea se pătrează vie grație mediului virtual prin care se împărtășesc modele și diagrame. Și nu-i de mirare că sunt atâtea femei care își câștigă existența doar din croșetat.

Costumele de baie croșetate sunt lucrate din bumbac de calitate foarte bună și pot fi spălate chiar și la mașina automată, până la 40 de grade, pentru că firele nu se întind și nici nu se decolorează. Nu se poate folosi însă înălbitor și nici nu pot fi curățate chimic.

Un set ajunge să coste și 24 de euro (cca 115 lei). Unele femei ar crede că prețul este exagerat, dar trebuie luată în considerare și manopera.

Realizarea unui costum de baie croșetat format din slip și sutien durează aproximativ opt ore.

Costumele de baie croșetate sunt preferate și de modele ca Demi Rose și Kelly Brook, care le-au inclus deja în bagajul pentru plajă. Și marii creatori de lenjerie intimă au lansat colecții de costume de baie croșetate, care promit să cucerească publicul larg cu modele în culori vii și care pun în evidență formele.

Iată mai jos cele mai populare modele de pe Instagram și Pinterest!

 

Articole asemanatoare
costume de baie
Primul costum de baie infuzat cu antioxidanți
asistentă medicală
Asistentă medicală, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19
costume de baie
TREND ALERT: Ce costume de baie se poartă vara aceasta
trikini
Trikini sau cum să-ți asortezi costumul de baie cu masca de protecție

Comenteaza acest articol

Costume de baie croșetate. Tendințe și modele

by Andreea Damian   1 min
0