Tabu
CULTURE Slider

Costumele din „Prietenii tăi (Friends)” vor fi scoase la licitație pentru o cauză LGBTQ

Fanii Friends pot deține o piesă din sitcom-ul renumit – din cele 100 de obiecte de recuzită, costume și alte articole care vor fi scoase la licitație online pentru prima dată, luna viitoare.

Încasările din licitație, strânse cu ocazia celei de-a 25-a aniversare a serialului, vor fi date Proiectului Trevor, o organizație care se ocupă de prevenția sinuciderii și intervenții în situație de criză pentru tineri LGBTQ. Printre elementele care vor fi licitate este inclusă și o reproducere a canapelei Central Perk, costumul de armadillo al lui Ross, pinguinul din pluș al lui Joey, Hugsy, precum și setul de invitații de nuntă ale cuplului Monica și Chandler. Fiecare dintre articolele de licitație este livrat cu un certificat de autenticitate Warner Bros.

Promovarea celor 25 de ani care au trecut de la debutul serialului Warner Bros este marcată și de postul de streaming Netflix care difuzează în prezent toate cele 10 sezoane ale emisiunii. Anul viitor, „Friends” va trece la serviciul de streaming HBO Max de la WarnerMedia, care urmează să fie lansat în mai 2020.

„Friends” rămâne un favorit peren în streaming și pe posturile de televiziune clasice, după ce a fost difuzat pe NBC din 1994-2004. Serialul urmărește viața unui grup de amici strânși din New York: frații Ross (David Schwimmer) și Monica Geller (Courteney Cox), alături de prietenii Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) și Rachel Green (Jennifer Aniston). Serialul a fost creat de David Crane și Marta Kauffman, care colaborat cu Kevin Bright prin Bright / Kauffman/Crane Productions în asociere cu Warner Bros. Television.

ARTICOLE SIMILARE

Descoperire uimitoare despre corpul feminin

Andreea Damian

Jane Fonda deține secretul unei vieți sexuale perfecte

Andreea Damian

Proprietarii de câini, mai fericiți decât cei care au pisici

Andreea Damian

Scrie un comentariu