Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Couple alert | Ben Affleck și Jennifer Lopez, din nou împreună, după 17 ani

Toată lumea se întreabă: Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou iubiți sau doar prieteni? Amândoi sunt singuri și dispuși să-și refacă viața după despărțirea de partenerii lor de viață.

Cei doi au avut o relație timp de doi ani, între 2002 și 2004. Deși au trecut 17 ani de la despărțire, aceștia par să reaprindă flacăra iubirii. Ben Affleck, 48 de ani, și Jennifer Lopez, 51 de ani, s-au bucurat împreună de o escapadă romantică într-o stațiune de schi de lux din Montana. Este a doua oară în mai puțin de o săptămână, când cei doi au fost văzuţi împreună.

În imaginile exclusive obținute de DailyMail, cei doi păreau relaxați, în timp ce stăteau unul lângă altul într-un SUV, la revenirea în Los Angeles. Actorul este un mare fan al Big Sky Resort din Munții Stâncoși, stabiliment situat aproape de Parcul Național Yellowstone, după ce a fost acolo în mai multe vacanțe cu fosta soție, Jennifer Garner, și cei trei copii ai lor, Violet, 15, Seraphina, 12 și Samuel, 9.

Ben Affleck, vizite pe ascuns la vila divei din Bel-Air

Jennifer Lopez este din New York, dar locuiește în prezent în Los Angeles, la fel ca Ben Affleck. În urmă cu doar câteva zile, au apărut imagini cu Affleck îndreptându-se spre casa din Bel-Air a artistei.

Conform mai multor surse, actorul a vizitat-o deja de câteva ori pe J.Lo la casa din Bel-Air. E!News scria la un moment dat că Ben și-a lăsat mașina proprie în fața hotelului Bel Air, înainte de a lua o altă mașină până la solistă acasă. La prânz, actorul a fost adus de la cântăreață în fața hotelului Bel Air. Întâlnirea a venit la câteva săptămâni după ce Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez.

„Gărzile de corp ale cântăreței l-au preluat pe Ben de la Hotelul Bel-Air, apoi l-au adus înapoi după câteva ore petrecute acasă la ea”, a declarat o sursă pentru Page Six. Surse apropiate lor spun însă că cei doi foști iubiți sunt doar prieteni, nimic mai mult.

ARTICOLE SIMILARE

Vladimir Găitan a murit! Actorul a suferit 30 de ani de cancer

Tabu Tabu

Nimfomania, afectiune psihica ori simpla dorinta sexuala accentuata?

realitatea

Emma Watson: scrisoare deschisă pentru Savita Halappanavar – care a murit după ce i-a fost refuzat dreptul la avort

Dora Constantinovici

Cum se folosește lampa bactericidă UV pentru a fi eficientă în prevenirea infecției cu noul coronavirus

Andreea Damian

Mihai Petre s-a reinventat! Ce emisiune are după plecarea de la „Românii au talent”

Andreea Damian

Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!

realitatea

Scrie un comentariu