Tabu
PEOPLESlider

COUPLE ALERT. Incredibil cu cine s-a cuplat Conrad Mericoffer, Silviu din „Adela”

Conrad Mericoffer, actorul care-l interpretează pe Silviu în serialul ”Adela”, și Ana Odagiu, fostă concurentă a sezonului 17 de la „Te cunosc de undeva” formează cel mai nou cuplu din showbiz.

La doi ani după divorţul actorului de actrița Victoria Răileanu, cei doi au avut prima apariţie împreună la un eveniment monden.

Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer au apărut ţinându-se de mână, aceștia consfinţind astfel faptul că sunt cel mai nou cuplu format în showbizul românesc.

Dacă tot timpul a preferat să fie discretă în ceea ce privește viața sentimentală, acum Ana Odagiu a hotărât să vorbească pentru Spynews despre bărbatul din viața sa, cel cu care e de puțin timp împreună, dar lângă care se simte foarte bine.

Ea susține că relația e încă la început, au decis să formeze un cuplu de puțin timp, iar aceasta preferă să nu vorbească prea multe despre povestea lor de iubire. Ana Odagiu mărturisește că se știe cu Conrad Mericoffer de mult timp, căci s-au întâlnit pe platourile de filmare.

„Suntem foarte la început, iar fiind foarte la început nu vreau să atrag tot felul de lucruri asupra relației. Sunt foarte la început, ne cunoaștem de mult timp, suntem actori, lucrăm în aceeași breaslă, suntem cu toți la Antena 1, adică aici sub același acoperiș. Nu știu ce o să se întâmple, suntem foarte la început, e foarte firavă și fragedă treaba, așa că aveți răbdare cu noi”, a spus Ana Odagiu.

ARTICOLE SIMILARE

Trucul pe care Kate Middleton îl folosește mereu ca să nu alunece în pantofi

Andreea Damian

Schimbarea radicală suferită de Conchita Wurst

Andreea Damian

Jean Paul Gaultier: „Pierre Cardin m-a învățat ce înseamnă libertatea”

Ciocîrlan

3 site-uri cu daruri inedite pentru femeia din viata ta

realitatea

Probleme de sănătate pentru Liviu Vârciu. Ce diagnostic a primit prezentatorul

Andreea Damian

Theo Rose și Anghel Damian au ajuns în fața ofițerului de la starea civilă

Andreea Damian

Scrie un comentariu