Tabu
Image default
PEOPLESlider

COUPLE ALERT | Jennifer Aniston și David Schwimmer, mai mult decât „prieteni”

De la difuzarea episodului special din Friends, cei doi actori au petrecut mult timp împreună. Cina la lumina lumânărilor, plimbare în mijlocul podgoriilor și discuții interminabile … Ross și Rachel sunt cu adevărat un cuplu?

Ce se întâmplă dacă, la 20 de ani de la sfârșitul serialului de succes Friends, cuplul Ross și Rachel devine realitate? De la episodul special al celebrului sitcom, difuzat pe 27 mai, au tot apărut zvonuri despre o posibilă relație romantică între Jennifer Aniston și David Schwimmer. Dacă cei doi actori ar fi mărturisit că aveau sentimente unul față de celălalt în momentul filmării serialului, relația lor nu se schimbase. Până în această vară. Marți, 10 august, publicația britanică Closer a dezvăluit că Jennifer Aniston și David Schwimmer ar avea o relație mai mult decât de prietenie. O sursă din apropierea lor ar fi spus tabloidului că, după reuniunea lor în fața camerelor, ar fi rămas împreună: „A devenit evident că amintindu-și trecutul a trezit sentimente pentru amândoi și că acea chimia pe care au avut-o întotdeauna era încă acolo.”

Cei doi actori s-ar fi văzut în mai multe rânduri, David nu ezită să traverseze țara pentru a o vedea Jennifer. „Au petrecut timp acasă la Jen, unde a gătit și s-au distrat împreună, vorbind și râzând. De asemenea, au fost văzuți bând vin și purtând o conversație în timp ce se plimbau prin una dintre podgoriile preferate ale lui Jen din Santa Barbara”, adaugă sursa.

James Corden a spus că este „de neconceput” faptul că nu au existat relații romantice în timpul filmărilor de la Friends. La care David Schwimmer a răspuns: „M-am îndrăgostit de Jen”. „A fost reciproc”, a răspuns colega sa la acea vreme. Personajele lor fiind un cuplu în serial, Jennifer Aniston și David Schwimmer au decis atunci să canalizeze această dragoste în propriul lor rol. „Îmi amintesc că i-am spus odată lui David: Ar fi atât de păcat dacă prima dată când ne-am sărutat, am fi la televiziunea națională. Și așa s-a întâmplat”, explică actrița. Dacă actorii nu au confirmat nimic despre o posibilă relație romantică, fanii continuă să spere.

ARTICOLE SIMILARE

Sex and the City – povestea continuă. Salariul uriaș pe care-l vor încasa Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis

Andreea Damian

Ce tendințe de primăvară/vară 2021 să adopți dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

Parfumul comestibil – la pachet cu întrebările: pentru cine, de ce și cum?

realitatea

Miranda Kerr a născut un băiețel. Este al treilea copil al fotomodelului

Andreea Damian

Cristina Cioran va deveni mamă pentru prima oară, la 43 de ani

Andreea Damian

Cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea mâinilor în sezonul rece

Andreea Damian

Scrie un comentariu