Home > Agenda > stiri > Courtney Love susține că s-a culcat cu soțul lui Gwen Stefani

Courtney Love susține că s-a culcat cu soțul lui Gwen Stefani

Invitată în urmă cu două seri la show-ul lui Howard Stern, Courtney Love a declarat că Gavin Rossdale, soțul lui Gwen Stefani, și-a înșelat consoarta cu ea.

Văduva lui Kurt Cobain susține că ea și Gavin au fost împreună aproape opt luni și că, la un moment dat, a avut chiar "o viziune despre cum ar fi să mă căsătoresc cu Gavin Rossdale". Love l-a descris pe Rossdale drept un "drăgălaș", cu care s-a înțeles foarte bine. În plus, diva a mărturisit că știa de relația cu Gwen.

"Era un Adonis în zilele lui bune. Devenise bun la pat, ceva se întâmplase. Poate că îl învățase Gwen". "Vrei să spui că te culcai cu el în același timp în care exista și Gwen în viața lui?", a întrebat-o Stern pe Courtney. "Da….Åži ea știe asta", a explicat Love.

În 2006, Courtney declarase că ea și Rossdale au avut o relație la mijloculul anilor ’90. Dar câteva detalii s-au schimbat de atunci și până astăzi.  În urmă cu patru ani, blonda susținea că relația lor de opt luni avusese loc înainte de apariția lui Gwen în viața lui Gavin

Articole asemanatoare
Courtney Love, pe jumătate goală, în fotografii postate pe Facebook.
Courtney Love: “Banii lui Cobain sunt blestemați”
Courtney Love a pierdut custodia fiicei ei
Eterna și fascinanta Courtney Love în Pop Magazine

Comenteaza acest articol

Courtney Love susține că s-a culcat cu soțul lui Gwen Stefani

by realitatea   1 min
0