Tabu
Image default
lifestyle

Courtney Love susține că s-a culcat cu soțul lui Gwen Stefani

Invitată în urmă cu două seri la show-ul lui Howard Stern, Courtney Love a declarat că Gavin Rossdale, soțul lui Gwen Stefani, și-a înșelat consoarta cu ea.

Văduva lui Kurt Cobain susține că ea și Gavin au fost împreună aproape opt luni și că, la un moment dat, a avut chiar "o viziune despre cum ar fi să mă căsătoresc cu Gavin Rossdale". Love l-a descris pe Rossdale drept un "drăgălaș", cu care s-a înțeles foarte bine. În plus, diva a mărturisit că știa de relația cu Gwen.

"Era un Adonis în zilele lui bune. Devenise bun la pat, ceva se întâmplase. Poate că îl învățase Gwen". "Vrei să spui că te culcai cu el în același timp în care exista și Gwen în viața lui?", a întrebat-o Stern pe Courtney. "Da….Åži ea știe asta", a explicat Love.

În 2006, Courtney declarase că ea și Rossdale au avut o relație la mijloculul anilor ’90. Dar câteva detalii s-au schimbat de atunci și până astăzi.  În urmă cu patru ani, blonda susținea că relația lor de opt luni avusese loc înainte de apariția lui Gwen în viața lui Gavin

ARTICOLE SIMILARE

Scurtă incursiune în viața amoroasă a lui Paris Hilton

realitatea

Johnny Depp visează la “burta de la bere”

realitatea

Oana Albu, fosta campioana nationala de canotaj, A MURIT incendiata de propriul sot

Jake Gyllenhaal inspirat de moartea lui Heath Ledger

realitatea

Craig David în România

realitatea

Mihail Marcu, cofondatorul MedLife, nu strânge pânzele

realitatea

Scrie un comentariu