Tabu
FASHIONSlider

Covorul roșu de la Gala LACMA 2021: glamour și pene

LACMA, eveniment sponsorizat de Gucci, onorează creatorii americani influenți în fiecare an. Anul acesta a fost co-prezidat anul acesta de regizorul Steven Spielberg, Leonardo DiCaprio și administratorul LACMA, Eva Chow și a atras încă o dată prezența celor mai mari nume de la Hollywood.

Potrivit Vogue.com, vedetele au străucit anul acesta mai mult decât în galele anterioare. Penele și detaliile strălucitoare au fost la mare putere anul acesta în cadrul evenimentului.

Pe covorul roșu de la LACMA, vedetele au venit cu ținute create de Alessandro Michele. Elle Fanning a purtat o rochie Gucci transparentă, diafană, în întregime neagră, cu un detaliu floral la guler. La fel și Billie Eilish, Serena Williams și Kirsten Dunst. Acestea au optat pentru ținute monocrome din cap până în picioare.

Elle Fanning

Pe de altă parte, susținătoarea de multă vreme a lui Gucci, Dakota Johnson, a fost foarte drăguță în roz. Ea a optat pentru pantaloni largi din satin cu o bralette de cristal. Descoperă mai jos care sunt creațiile care au atras toată atenție pe covorul roșu de la LACMA 2021 al Gucci.

Dakota Johnson

Hailey Bieber a purtat Saint Laurent la cea de-a zecea gală anuală LACMA Art+Film 2021. Jodie Turner-Smith a ales o creație Gucci la cea de-a zecea Gală LCMA 2021. Serena Williams a optat și ea pentru o creație Gucci, cu detalii strălucitoare pe bust și pene pe mănuși.

Olivia Wilde a purtat tot o creație Gucci semnată de Alessandro Michele. Actrița a strălucit în paiete negre, iar fluturele roz din partea de sus a ținutei a atras toate privirile.

Olivia Wilde

Eva Longoria a apărut mai plină de farmec ca niciodată într-o rochie lungă, gri cărbune, cu paiete asimetrice, de Vivienne Westwood. Salma Hayek a urmat tendința și ea optând pentru o rochie fără bretele cu paiete negru și roz de la Gucci. Billie Eilish a avut încredere și ea în eticheta italiană pentru ținuta lor. Miley Cyrus, în schimb, a purtat un costum floral Gucci conceput în colaborare cu Balenciaga.

Costumul cu pene

Aspect remarcat și la rapperul Lil Nas X, care și-a făcut debutul pe covorul roșu într-un costum galben acoperit cu pene bej pe mâneci. Aceeași tendință a urmat și Kodi Smit-McPhee, care a preferat pene verzi pe mânecile costumului său portocaliu și verde cu buline. Niciodată doi fără trei, actorul Jared Leto a îmbrăcat o jachetă albă și pantaloni cu pene roz.

ARTICOLE SIMILARE

Anne Hathaway se lasă de băut pentru următorii 18 ani

Andreea Damian

Top 5 Cele mai neobişnuite modele!

A aparut prima imagine din Calendarul Pirelli 2011

realitatea

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Moda luptă împotriva SIDA

realitatea

Jack Sparrow va fi înlocuit de o femeie în Pirații din Caraibe

Andreea Damian

Scrie un comentariu