Tabu
Image default
CULTURE Slider

The Cranberries aduce un omagiu lui Dolores O’Riordan și lansează ultimul album cu ea

Pe 15 ianuarie 2018, Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, a fost găsită fără viață, în camera unui hotel londonez. Avea doar 46 de ani. Cântăreața a murit înecată în cadă, intoxicată cu alcool, potrivit raportului medicilor legiști britanici, făcut public în septembrie anul trecut.

La un an de la decesul artistei, colegii ei de trupă au lansat, marți (15 ianuarie), un cântec, ultimul interpretat de Dolores. Piesa se numește All over now și va fi inclusă pe un album, pentru a-i aduce un omagiu „prietenei dragi”.

Aceasta lucra la album, când a murit accidental, în urmă cu un an. Formaţia rock irlandeză The Cranberries a anunțat că albumul „In the end” va fi lansat în aprilie și va cuprinde 10 alte melodii. „Ne-am amintit de maniera în care Dolores era motivată de perspectiva realizării acestui album şi de a relua aceste cântece în turneu”, au explicat membrii grupului pe Instagram. „Cel mai bun lucru de făcut a fost să terminăm albumul pe care l-am început cu ea”, au adăugat Noel Hogan, Mike Hogan şi Fergal Lawler.

The Cranberries pregătea un material discografic în 2017, solista înregistrând deja demo-urile până în decembrie. Din păcate, o lună mai târziu, aceasta își găsea sfârșitul, înecată, din cauza consumului excesiv de alcool.

Pornind de la vocea înregistrată a lui Dolores O’Riordan, colegii ei de turneu au realizat noul album, cu acordul familiei cântăreţei. „Nu văd un mod mai bun de a o comemora şi de a-i celebra viaţa decât să anunţi lumii lansarea ultimului ei album cu formaţia”, a reacționat mama lui Dolores O’Riordan, Eileen O’Riordan, printr-un comunicat.

Dolores O’Riordan s-a alăturat formaţiei The Cranberries în 1990, la un an de la înfiinţarea ei. Trupa irlandeză, care a dominat anii 1990, are în palmares peste 40 de milioane de discuri vândute la nivel mondial, 4 albume în Billboard 200 („Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”, „No Need To Argue”, „To the Faithful Departed” și „Bury the Hatchet”) şi opt single-uri în topul Modern Rock Tracks chart din Billboard Magazine, barometrul industriei muzicale internaţionale. Cea mai cunoscută piesă rămâne Zombie.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

PAPA FRANCISC socheaza: “Dumnezeu nu e un magician cu o bagheta!”

realitatea

Iarna peste Romania – fotografii Sorin Onisor

realitatea

Paula Abdul renunta la AMERICAN IDOL

realitatea

Mesajul misterios al Ioanei Ginghină! Ce a pățit actrița

Tabu Tabu

Nelu Tătaru, chef la terasă în ultima zi înainte de noile restricţii. Imaginile care-l compromit pe ministrul Sănătății

Andreea Damian

1 comentariu

The Cranberries, omagiu extraordinar pentru Dolores O’Riordan – RO-Stiri.com 19 January 2019 at 1:26

[…] The Cranberries, omagiu extraordinar pentru Dolores O’Riordan, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu