Tabu
Image default
CULTURE

Crazy Loop sau Dan Bălan după O-Zone

tabu: Cât de greu a fost să te întorci pe piața muzicală din România după o pauză atât de lungă?

Crazy Loop: Pauza asta atât de lungă a însemnat de fapt o pregătire intensă pentru urmatorul pas. Datorită acestei „pauze” mi-a fost mai ușor să mă întorc în forță pe piața muzicală din România.

Ce este cu personajul Crazy Loop și de unde numele lui?

– Ideea mea inițială a fost să creez un personaj absolut deosebit. Pe lângă faptul că are un look din anii ‘80, Crazy Loop posedă un stil de dans nemaivăzut. Am avut nevoie să-mi perfecționez stilul de dans pe care îl simțeam de mult și de a-l atribui ideii clipului și personajului. Numele se traduce ca un « circuit închis nebunatic » și reflectă atmosfera pe care o crează Crazy Loop.

De ce ai optat pentru un alter ego și nu ai revenit sub propriul nume? Inițial albumul tău era anunțat ca fiind pop-rock, dar piesa Crazy Loop se încadrează în tiparul pieselor O-Zone, nu este una reprezentativă pentru album?

– Dupa succesul O-Zone, mi-am permis să mă întorc la pasiunea inițială – muzica rock și am înregistrat la Los Angeles și un album rock. Între timp nu puteam să neglijez cerințele fanilor mei de pe timpul O-Zone și ținând cont de pasiunea mea și pentru muzica dance, am lansat proiectul „Crazy Loop” care, fiind compus de mine seamănă, firește, cu O-Zone.

Care sunt relațiile dintre tine și fosti tăi colegi de trupă, ești conștient de faptul că destul de multă lumea vrea să vă vadă din nou împreună?

– Vorbim la telefon și ne vedem oridecâteori ne permite programul. Åžtiu că multi ar vrea să ne vadă împreună, dar mie îmi plac fetele 🙂

Ce ai făcut în timpul absenței tale din România?

– Am lucrat la proiecte și am urmat mai multe cursuri în Los Angeles și New York: interpretare vocală, artist development, dansuri, actorie și chitară.

Un turneu de promovare ai în plan?

– Deja am avut câteva spectacole și am acceptat mai multe invitații la cele mai importante evenimente din acest an. Nu pot să-mi fac un grafic stabil, pentru că din primavară lansez Crazy Loop în Europa și Asia. Sper că le duc la bun sfârșit pe toate .

ARTICOLE SIMILARE

Scrisorile către copii ale lui CS Lewis, creatorul Narniei sunt scoase la vânzare

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

În plină pandemie, Denisa Hodișan deschide prima școală online de modeling pentru copii

Tabu Tabu

CONCURENT de la Vocea Romaniei a vrut sa se arunce de la etaj

Colorează-ți viața cu Meli-Melo – Paris

realitatea

Depeche Mode – o noua data in discutie pentru iulie sau septembrie

realitatea

Scrie un comentariu