Tabu
CULTURE

Crazy Loop sau Dan Bălan după O-Zone

tabu: Cât de greu a fost să te întorci pe piața muzicală din România după o pauză atât de lungă?

Crazy Loop: Pauza asta atât de lungă a însemnat de fapt o pregătire intensă pentru urmatorul pas. Datorită acestei „pauze” mi-a fost mai ușor să mă întorc în forță pe piața muzicală din România.

Ce este cu personajul Crazy Loop și de unde numele lui?

– Ideea mea inițială a fost să creez un personaj absolut deosebit. Pe lângă faptul că are un look din anii ‘80, Crazy Loop posedă un stil de dans nemaivăzut. Am avut nevoie să-mi perfecționez stilul de dans pe care îl simțeam de mult și de a-l atribui ideii clipului și personajului. Numele se traduce ca un « circuit închis nebunatic » și reflectă atmosfera pe care o crează Crazy Loop.

De ce ai optat pentru un alter ego și nu ai revenit sub propriul nume? Inițial albumul tău era anunțat ca fiind pop-rock, dar piesa Crazy Loop se încadrează în tiparul pieselor O-Zone, nu este una reprezentativă pentru album?

– Dupa succesul O-Zone, mi-am permis să mă întorc la pasiunea inițială – muzica rock și am înregistrat la Los Angeles și un album rock. Între timp nu puteam să neglijez cerințele fanilor mei de pe timpul O-Zone și ținând cont de pasiunea mea și pentru muzica dance, am lansat proiectul „Crazy Loop” care, fiind compus de mine seamănă, firește, cu O-Zone.

Care sunt relațiile dintre tine și fosti tăi colegi de trupă, ești conștient de faptul că destul de multă lumea vrea să vă vadă din nou împreună?

– Vorbim la telefon și ne vedem oridecâteori ne permite programul. Åžtiu că multi ar vrea să ne vadă împreună, dar mie îmi plac fetele 🙂

Ce ai făcut în timpul absenței tale din România?

– Am lucrat la proiecte și am urmat mai multe cursuri în Los Angeles și New York: interpretare vocală, artist development, dansuri, actorie și chitară.

Un turneu de promovare ai în plan?

– Deja am avut câteva spectacole și am acceptat mai multe invitații la cele mai importante evenimente din acest an. Nu pot să-mi fac un grafic stabil, pentru că din primavară lansez Crazy Loop în Europa și Asia. Sper că le duc la bun sfârșit pe toate .

ARTICOLE SIMILARE

Machiavelli de Ferentari

Usurinta si Bucurie in RELATII

Concurent de la MasterChef MORT in conditii tragice impreuna cu sotia lui!

Scrie un comentariu