Tabu
Image default
CULTURE

Crazy Loop sau Dan Bălan după O-Zone

tabu: Cât de greu a fost să te întorci pe piața muzicală din România după o pauză atât de lungă?

Crazy Loop: Pauza asta atât de lungă a însemnat de fapt o pregătire intensă pentru urmatorul pas. Datorită acestei „pauze” mi-a fost mai ușor să mă întorc în forță pe piața muzicală din România.

Ce este cu personajul Crazy Loop și de unde numele lui?

– Ideea mea inițială a fost să creez un personaj absolut deosebit. Pe lângă faptul că are un look din anii ‘80, Crazy Loop posedă un stil de dans nemaivăzut. Am avut nevoie să-mi perfecționez stilul de dans pe care îl simțeam de mult și de a-l atribui ideii clipului și personajului. Numele se traduce ca un « circuit închis nebunatic » și reflectă atmosfera pe care o crează Crazy Loop.

De ce ai optat pentru un alter ego și nu ai revenit sub propriul nume? Inițial albumul tău era anunțat ca fiind pop-rock, dar piesa Crazy Loop se încadrează în tiparul pieselor O-Zone, nu este una reprezentativă pentru album?

– Dupa succesul O-Zone, mi-am permis să mă întorc la pasiunea inițială – muzica rock și am înregistrat la Los Angeles și un album rock. Între timp nu puteam să neglijez cerințele fanilor mei de pe timpul O-Zone și ținând cont de pasiunea mea și pentru muzica dance, am lansat proiectul „Crazy Loop” care, fiind compus de mine seamănă, firește, cu O-Zone.

Care sunt relațiile dintre tine și fosti tăi colegi de trupă, ești conștient de faptul că destul de multă lumea vrea să vă vadă din nou împreună?

– Vorbim la telefon și ne vedem oridecâteori ne permite programul. Åžtiu că multi ar vrea să ne vadă împreună, dar mie îmi plac fetele 🙂

Ce ai făcut în timpul absenței tale din România?

– Am lucrat la proiecte și am urmat mai multe cursuri în Los Angeles și New York: interpretare vocală, artist development, dansuri, actorie și chitară.

Un turneu de promovare ai în plan?

– Deja am avut câteva spectacole și am acceptat mai multe invitații la cele mai importante evenimente din acest an. Nu pot să-mi fac un grafic stabil, pentru că din primavară lansez Crazy Loop în Europa și Asia. Sper că le duc la bun sfârșit pe toate .

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 29 august

realitatea

Ei sunt câştigătorii Romanian Music Awards 2013!

Primul volum de poezii scris in timp real pe parcursul unui salon de carte

realitatea

Coldplay va concerta pentru prima oară în România, în cadrul unui turneu european. Când e programat evenimentul

Andreea Damian

Când are loc UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat datele

Andreea Damian

Martina Topley Bird cânta în deschiderea concertului Massive Attack de la București

realitatea

Scrie un comentariu