Tabu
Image default
LIFESTYLE

CRBL l-a BATUT cu furie pe un barbat din echipa lui CAPATOS

crblCodul portocaliu de viscol şi ninsori a încins spiritele în faţa sediului unde se filmează show-ul “România dansează”. Într-una din serile trecute, CRBL ieşea de la emisiune şi mergea grăbit spre maşina sa, când s-a trezit că este lovit de un … autoturism.

Solistul s-a enervat la culme şi a început să-i adreseze înjurii celuilalt şofer, un angajat din echipa lui Dan Capatos. Acesta din urmă, care dăduse cu spatele şi probabil nu îl văzuse pe cântăreţ din cauză că afară ningea foarte tare, s-a luat la harţă cu artistul, şi astfel conflictul a degenerat.

Enervat la culme, CRBL a lovit oglinda maşinii şi a rupt-o, după care a mers la bărbat, l-a scos pe geamul automobilului şi i-a dat doi pumni acestuia.

De altfel, CRBL este cunoscut pentru temperamentul său vulcanic. În decembrie anul trecut, a mai avut un episod violent, cu Lora, colega lui de la show-ul “Te cunosc de undeva”. Cântăreţul s-a enervat pe blondină şi a aruncat după ea cu un pantof.

“Dacă CRBL mi-ar fi data 10 tot pierdeam, doar că el a făcut nişte comentarii care au durut. El l-a susţinut pe Jorge în finală, pentru că sunt prieteni. CRBL a fost pus în postura de jurat la sfârşitul celui de-al doilea sezon (…) Scena cu pantoful este adevărată, s-a petrecut în faţa publicului. El a continuat să aibă o problemă cu mine, e o chestie personală şi eu nu mai am ce să fac. Eu am luat-o ca pe o glumă şi el era foarte serios. A doua zi când am stat de vorba cu el mi-am dat seama de acest lucru. Mi-a spus ca data viitoare mă va nimeri. Nimeni din juriu nu a avut nicio reacţie cand CRBL a avut acest gest”, a povestit ulterior acestui incident artista.
Mai mult:

ARTICOLE SIMILARE

Veste soc pentru Bianca: Victor Slav a lasat insarcinata o alta femeie, in timpul casniciei lor!

Tânără arestată și amendată din cauza costumului de baie cu care a apărut la plajă

Andreea Damian

CUPLUL ANULUI: O cunoscuta cantareata s-a cuplat cu fiul unui faimos actor! Primul SARUT in public!

realitatea

MESAJ despre tanarul mort pe plaja la Mamaia

Fotografie – Sufletul satului romanesc

realitatea

Kate e razbunata! Camilla Parker Bowles, topless pe iaht, in Spania

Scrie un comentariu