Tabu
Image default
CULTURE

CREATIVE FASHION FESTIVAL in Centrul Vechi

Se anunta un week-end de poveste dedicat sexului frumos, pentru ca La Historia, legendara locatie din Centrul Vechi ( vis-à-vis de Teatrul de Comedie), isi deschide portile cu un targ amplu de toata frumusetea ce se va desfasura in zilele de 14 si 15 iunie, intre orele 12:00 si 20:00.

Ajuns la cea de-a treia editie, targul Creative Fashion Festival intruneste toate ingredientele unui eveniment de succes: haine de designer sau vintage la preturi avantajoase, bijuterii si accesorii originale, dar si incaltaminte din piele naturala sau genti colorate care vor completa tinuta perfecta a sezonului estival. Toate acestea vor fi imbinate armonios cu o serie de elemente stilate care vor sublinia coerent originalitatea fiecareia dintre noi.

Pentru aceasta sesiune de shopping cu adevarat memorabila, organizatorii – Art Nation Media si Mercada Communication vor completa sarbatoarea cumparaturilor cu prezentari de moda, noi tinute concepute de participantii la targul Creative Fashion Festival, si cu sedinte de machiaj oferite in mod gratuit tuturor vizitatoarelor care doresc un make-up professional by Elena Panait.

Un alt moment interesant, va fi marcat de Zain Beauty – Cosmetice Naturale. Clientele interesate sa descopere tehnica realizarii unui sapun 100% natural, vor fi asteptate duminica, la ora 14:00 la un workshop  sustinut de un specialist in domeniu.

Si ca sa nu ezitati sa faceti o plimbare pana in Centrul Vechi  in acest sfarsit de saptamana, organizatorii anunta ca intrarea este libera pentru toata lumea.

Mai multe detalii despre Creative Fashion Festival puteti afla pe www.facebook.com/targhandmade.

ARTICOLE SIMILARE

Sophie Turner (Sansa) spune că seria finală din Game of Thrones va fi cea mai sângeroasă

realitatea

Vedete nascute pe 8 octombrie!

realitatea

CALEA INIMII – un workshop pentru dezvoltare personala

Vioara Stradivarius ‘ex-Leopold Auer’ in premiera la Bucuresti

Sărbătoritul zilei

realitatea

Și Kylie Jenner a folosit elicopterul lui Kobe Bryant. „Încă nu-mi vine să cred”

Andreea Damian

Scrie un comentariu