Home > Agenda > Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix

Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix

game of thrones

Creatorii serialului Game of Thrones David Benioff şi Dan Weiss au semnat un contrat pe mai mulţi ani cu platforma Netflix pentru a crea seriale şi filme. Acordul se ridică la 200 de milioane de dolari, potrivit The Hollywood Reporter.

„Suntem încântați să primim la Netflix maeștri povestitori precum David Benioff și Dan Weiss”, a declarat Ted Sarandos, director de conținut al platformei, citat într-un comunicat. „Ei sunt o forță creativă și au încântat publicul din întreaga lume cu poveștile lor epice. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce va oferi imaginația lor membrilor noștri”, a continuat el.

„Am avut un parcurs minunat cu HBO timp de peste un deceniu și suntem recunoscători tuturor celor de acolo, pentru că ne-au făcut să ne simțim mereu ca acasă”, au spus cei doi creatori ai seriei de televiziune Game of Thrones. „Netflix a construit însă ceva uimitor și fără precedent și suntem onorați că ne-au invitat să ne alăturăm lor”, au mai scris ei. „Ne amintim aceleași scene din filmele anilor ’80, ne plac aceleași cărți, suntem pasionați de aceleași posibilități de povestire”, au adăugat cei doi cu privire la discuțiile cu șefii Netflix.

Netflix nu a divulgat suma din cotractul care se întinde pe mai mulţi ani. Însă potrivit Variety, aceasta ar fi 200 de milioane de dolari.

În iulie, Netflix a dezvăluit că a atras mai puțini abonați decât era de așteptat în ultimele trei luni, dând vina pe creșterea prețurilor. Acțiunile companiei au scăzut cu 10% după ce 2,7 milioane de clienți noi s-au abonat, în întreaga lume, în perioada aprilie-iunie, cu mult sub așteptări.

David Benioff şi Dan Weiss au avut un succes uriaș cu Game of Thrones, obținând 47 de premii Emmy și 160 de nominalizări pentru seria bazată pe cărțile lui George RR Martin. Drama fantezie – care se află în cursă anul acesta pentru 32 de categorii – a durat opt ​​sezoane, încheindu-se în luna mai. Ultimul sezon a obținut recenzii variate, însă, unii fani fiind dezamăgiți de modul în care s-a încheiat serialul.

De asemenea, Benioff și Weiss produc și scriu o trilogie inspirată din Războiul Stelelor și vor face o adaptare după Dirty White Boys.

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare
Sophie Turner
Sophie Turner, Sansa din „Game of Thrones”, a născut!
Netflix
Cele mai urmărite filme de pe Netflix. Găsește-ți inspirația de weekend!
Pe aripile vântului
HBO Max retrage filmul „Pe aripile vântului”, din cauza tensiunilor rasiale
Netflix
Ce decizie a luat Netflix în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul

Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix

by Andreea Damian   1 min
1