Tabu
Image default
LIFESTYLE

Creeaza electrocasnicele viitorului si Electrolux te premiaza

Anul acesta, participantii la competitie trebuie sa propuna idei de electrocasnice care pun in evidenta mobilitatea inteligenta. Odata cu prelungirea orelor de lucru, timpul de care dispunem s-a micsorat considerabil, ceea ne determina sa alegem intotdeauna electrocasnice care ne permit sa ne controlam cat mai bine timpul.

 

Brieful din 2011 cauta idei de electrocasnice care usureaza modul in care oamenii prepara hrana, curata si spala vasele, atat in interiorul casei, cat si in afara ei. Toate conceptele propuse trebuie sa reflecte valorile Electrolux, respectiv grija pentru mediu, facilitarea utilizarii si simtul estetic.

 

In toamna, opt finalisti vor fi invitati sa-si sustina individual conceptul, in fata unui juriu de experti in design. Finala va avea loc intr-un oras european, ce urmeaza a fi anuntat. Juriul va desemna trei castigatori iar, pe langa premiul cel mare, se va acorda un premiu II, in valoare de 3000 euro si un premiu III, de 2000 euro. O conditie foarte importanta este ca participantii sa nu lucreze in domeniu, pentru a beneficia de stagiu, in eventualitatea castigarii marelui premiu. Premiul in bani nu se acorda separat de realizarea stagiului.

 

Lucrarile trebuie trimise pana duminica, 1 mai 2011, ora 23:59, pe site-ul Electrolux Design Lab (http://www.electroluxdesignlab.com/)

 


 

ARTICOLE SIMILARE

DIETA OGM! Fara mic dejun si bai cu apa rece in fiecare zi

Femeile au creierul mai tânăr decât bărbații

Andreea Damian

Pasiunea femeilor pentru tutun, un risc pentru sanatatea lor

realitatea

ROXANA ILIESCU a divortat un afacerist

Tratament împotriva anemiei

realitatea

Look de revistă – simplu şi de efect!

Scrie un comentariu