Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

Crema de noapte – 12 recomandari si sfaturi

Noaptea este momentul in care pielea “respira”, se relaxeaza si sunt activate procesele de regenerare ale pielii. In acest moment produsul folosit care sa hraneasca si sa ajute pielea sa-si recapete elasticitatea, luminozitatea si nivelul de hidratare este foarte important.

Crema de zi nu poate fi folosita ca o crema de noapte si nici invers. Desi s-a tot vehiculat ca este doar un produs de marketing, nu este deloc asa. Diferenta este majora intre ele, asa cum si efectul lor asupra pielii este diferit. O crema de zi protejeaza pielea de factorii externi si o ajuta sa “supravietuiasca” pe timpul zilei, in timp ce o crema de noapte o ajuta sa se refaca.

Ingredientele dintr-o crema de noapte sunt alese special pentru a avea un efect profund asupra pielii pe timpul noptii, cand pielea este curata si cand timpul de actionare al cremei poate fi mai lung. Exista ingrediente din crema de noapte care au un efect surprizator asupra pielii, dar care in contact cu razele soarelui sa duca la o reactie alergica a pielii. De aceea, trebuie folosita doar noaptea. Mai mult, cremele de noapte sunt mai grase decat cele de zi, pentru ca sunt gandite sa mentina nivelul hidratarii pielii pe tot parcursul noptii.

Cremele antiaging de noapte sunt extrem de recomandate persoanelor care vor sa previna imbatranirea prematura si vor o piele mai neteda si mai luminoasa.

Foloseste o crema de noapte inainte de culcare, pe pielea curata, si aplic-o, realizand un usor masaj facial, care sa ajute crema sa actioneze mai rapid si mai profund. Completeaza ritualul de ingrijire cu o crema de ochi si buze si chiar un ser pentru ten.

Daca vei utiliza o crema de noapte potrivita pentru tenul tau, vei observa ca dimineata chipul tau va arata ca dupa o zi la spa.

In galeria foto vei putea observa 12 exemple de creme de noapte, dintre care poti alege.

Foto: Shutterstock/Producatori

ARTICOLE SIMILARE

Cum să introduci un produs nou în rutina de îngrijire a pielii

Andreea Damian

Ziua Mondială a Nevăzatorilor şi L’Occitane

Regele Charles al III-lea lansează primul său parfum

Andreea Damian

Kate Middleton umilită de regina Elisabeta a II-a

Conturează-ţi silueta în doar 14 zile

realitatea

Dezvaluiri incredibile despre culisele de la BURLACITA! Acuzatii grave!

Scrie un comentariu