Home > Lifestyle > Cremele hidratante sunt cel mai bun antirid

Cremele hidratante sunt cel mai bun antirid

Când vine vorba de a scăpa de riduri, femeile fac absolut orice: beau zeci de litri de apă, consumă cantități uriașe de ulei de pește, fac yoga la saună, își înjectează botox, fac, practic, orice le sună lor bine.

Soluția parea  fi, însă, mult mai simplă și stă în cremele hidratante. Rezultatele primului test de lungă durată au arătat faptul că femeile care își hidratează cu regularitate pielea feței fac riduri mult mai greu decât cele care nu au acest obicei. Studiul a fost făcut de compania Olay și a durat nu mai puțin de opt ani de zile.

Rezultatele indică faptul că numărul de riduri ale unei femei obișnuite care nu își hidratează corespunzător pielea feței crește în intervalul 28-36 de ani cu 52%. Numărul de riduri scade simțitor în cazul celor care își hidratează fața, la doar 22%. Coordonatorul grupului de cercetători a declarat că femeile pot amâna apariția ridurilor doar folosind creme hidratante și creme cu protecție solară.

Studiul a examinat 122 de persoane de sex feminin cu vârste cuprinse între 10 și 72 de ani. Acestea au fost fotogtrafiate întâi fără nicio expresie, iar apoi zâmbind larg pentru a se putea determina influența ridurilor de expresie. De asemenea, le-a fost măsurat gradul de hidratare a pielii. 8 ani mai târziu, procedeul a fost reluat, iar seturile de fotografii și mostrele pentru măsirarea hidtratării au fost exameninate de o serie de experți care au ajuns la concluziile prezentate mai sus.

Așadar, primul pas pentru a preveni apariția ridurilor este hidratarea continuă, un scrub de față care să vă scape de celulele moarte și o protecție solară eficientă. Ceea ce nu e greu deloc, nu?

Articole asemanatoare
Teodora Mares: 3 solutii pentru a te mentine tanara si fara riduri
Cum ar trebui să vă îngrijiţi faţa în funcţie de vârstă.

Loading...

Comenteaza acest articol

Cremele hidratante sunt cel mai bun antirid

by realitatea   1 min
0