Home > beauty > Cremele pe care le foloseau Audrey Hepburn şi Marilyn Monroe, disponibile în magazine

Cremele pe care le foloseau Audrey Hepburn şi Marilyn Monroe, disponibile în magazine

Frumuseţea naturală creată dintr-un amestec din calităţi genetice şi produse de înfrumuseţare reprezintă un capitol greu de înţeles de cele mai multe celebrităţi ale zilelor noastre, dar la care se rezuma ritualul de îngrijire a icon-urilor de altă dată. Fără operaţii estetice şi tratamente-minune de salon, cele mai multe staruri devenite sex-simbol, care sunt acum încadrate ca reprezentante ale Old Hollywood Glam, foloseau produsele de îngrijire Erno Laszlo.

Audrey Hepburn declara “Pentru frumuseţea mea îi datorez 50% mamei mele şi 50% lui Erno Laszlo.” Dermatologul de origine ungară, Erno Laszlo a creat produse cosmetice pentru multe celebrităţi de la Hollywood, precum Marilyn Monroe, Grace Kelly şi Ava Gardner, şi personalităţi precum Jackie Kennedy, John F. Kennedy şi Ducesa de Windsor.

Acum, cu ocazia împlinirii a 85 de ani de la lansarea produselor Erno Laszlo, produsele create pentru cele mai devotate cliente celebre ale dermatologului au fost relansate şi sunt valabile în magazinele Harrods şi pe https://www.ernolaszlo.com/.

Gama include Colecţia Hollywood, care cuprinde şi cinci noi produse bazate pe formulele special create pentru Grace Kelly, Ava Gardner, Marilyn Monroe, Katharine Hepburn şi Greta Garbo. Printre favorite se numără Refresh Moisture Infusion, creat pentru Grace Kelly şi tot setul vintage de produse Erno Lazlo (crema preferată fiind Morning Beauty Rescue), creat pentru Marilyn Monroe inclunzând crema de vindecare, creată pentru a o ajuta să se recupereze după ce a făcut operaţia de apendicită.

Articole asemanatoare
prințese
12 americance care au devenit prințese. Meghan Markle a renunțat repede la acest statut
Marilyn Monroe
Ultimele luni din viaţa lui Marilyn Monroe vor fi ecranizate de BBC
marilyn monroe
Scenă nud cu Marilyn Monroe, descoperită după 60 de ani
marilyn monroe
Statuia lui Marilyn Monroe stârnește controverse: stă lângă biserică într-o poziție vulgară

Comenteaza acest articol

Cremele pe care le foloseau Audrey Hepburn şi Marilyn Monroe, disponibile în magazine

by   1 min
0