Home > What's hot > CRIMA din Biserica de la Focsani: DETALII de la procuror

CRIMA din Biserica de la Focsani: DETALII de la procuror

Crima şocantă a pus pe jar întreaga suflare din Focşani. Un preot a fost  înjunghiat mortal chiar în biserică. Cu doar câteva clipe înainte, criminalul i-a cerut preotului să-i desluşească anumite pasaje din Biblie.
Tudor Marin, un preot din Focşani, în vârstă de 69 de ani, a fost înjunghiat  mortal, sâmbătă, chiar în Casa Domnului. Potrivit primelor informaţii, criminalul avea probleme psihice.

“Nu se aştepta nimeni la aşa ceva. Echipa care s-a constituit a primit sprijin şi de la Bucureşti în vederea elucidării tuturor variantelor noastre. Personal, merg pe ideea că această crimă nu poate fi făcută decât de un psihopat cu idei exacerbate. Încercăm ca cercul de suspecţi pe care-l avem să fie cât mai repede simplificat. Crima nu putea fi făcută decât de un psihopat. Cercul de suspecţi era de 4-5”, a declarat, la Realitatea TV, în emisiunea “Test de stres”, Gheorghe Mihăilă, procurorul de caz.

Potrivit procurorului, ucigaşul a venit la preot având câteva hârtii în mână, sub pretextul că ar fi vrut să i se explice anumite pasaje din Biblie pe care le notase. Acesta, însă, ar fi fost doar pretextul intrării sale în biserică.

“Ucigaşul s-a prezentat acolo cu nişte hârtii format A4, pe care erau scrise nişte texte din Biblie. Se pare că acesta a fost mobilul prezenţei sale în biserică. Dar el nu a venit pentru asta, a venit cu gândul de răzbunare… Femeia care vinde lumânări este singurul martor ocular din biserică. Nici nu a avut timp să reacţioneze. Ea a crezut că l-a lovit pe preot cu palma, dar el era lovit cu cuţitul”, a spus procurorul.

În câteva clipe, tragedia s-a produs: “A venit cu cele foi cu texte din cărţi bisericeşti ca să-l întrebe pe preot ce înseamnă. Dar el n-a avut de gând asta pentru că imediat l-a lovit pe preot în dreptul tâmplei, între ureche şi ochi, apoi o lovitură fatală intercostală, semn că preotul a ridicat mâna ca să e apere la cap, când a fost lovit cu cuţitul şi i-a fost atinsă inima. Părintele n-a spus niciun cuvânt. Pur şi simplu s-a întors în biserică şi a căzut mort cu faţa în sus, la intrare în interiorul bisericii. Criminalul a fugit din biserică. Femeia l-a urmărit. Când femeia a auzit o pocnitură şi a crezut că l-a lovit pe preot, ea a crezut că i-a luat ceva. A început să strige ‘hoţii’. Am întrebat-o de ce nu a strigat că l-a înjunghiat pe preot, dar a spus că nici n-a bănuit asta”, a completat procurorul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/filmul-crimei-din-biserica-detalii-incredibile-dezvaluite-de-procurorul-de-caz_953364.html#ixzz1y1YLfNW3


Loading...

Comenteaza acest articol

CRIMA din Biserica de la Focsani: DETALII de la procuror

by   2 min
0