Home > Agenda > Misterul crimei din Militari – droguri si viol?

Misterul crimei din Militari – droguri si viol?

Îmbrăcat în blugi, cu o bluză gri cu glugă, cu şlapi în picioare şi cu cătuşe la mâini. Aşa a fost adus, ieri, la locul crimei, bărbatul suspectat de înjunghierea unui tânăr de 29 de ani, de 1 decembrie, în sectorul 6.

Agresorul, pe nume Marian, a izbucnit în lacrimi când a rezăvut locul în care şi-a răpus adversarul, în urma unui conflict iscat de droguri şi de o femeie. Nu e dealer de stupefiante şi, până mai zilele trecute, nu era nici criminal cu sânge rece, afirma Click.ro

Acum riscă să stea până la 25 de ani în închisoare după ce sâmbătă seara, de 1 decembrie, l-a înjunghiat în inimă pe Costel Lăutaru, un tânăr de 29 de ani, consumator de etnobotanice.

Conform unor surse din jurul anchetei, totul a pornit de la o femeie pe nume Alexandra, iubita fratelui agresorului, care “s-a jucat cu focul” pentru o doză de substanţe halucinogene.

Aceasta s-a întâlnit cu Lăutaru în seara de 1 decembrie pentru a consuma droguri uşoare. Pentru a primi o porţie din prafurile cumpărate de Lăutaru, tânăra i-a promis acestuia că va face sex cu el, însă, după ce s-a văzut „cu sacii în căruţă” ea a refuzat să-i ofere trupul. Rămas cu pofta de sex nesatisfăcută, Costel Lăutaru a încercat să o siluiască pe tânăra profitoare, care a apucat să-şi sune ocrotitorul. Venit într-un suflet să apere onoarea fetei, Marian s-a încăierat cu acesta şi l-a înjunghiat în zona inimii.

Ieri, la reconstituirea crimei, agresorul le-a spus poliţiştilor cum a ajuns să comită oribila crimă şi ce a făcut imediat după incident. „L-am auzit strigând: «Jane, m-ai tăiat!» Atunci m-am speriat şi am fugit. M-am închis în casă şi n-am mai ieşit de acolo”, a spus cu lacrimi în ochi bărbatul.

Poliţiştii l-au prins duminică seară pe atacator. După audierile care au avut loc la Serviciul Omoruri, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pentru omor calificat. Procurorii au cerut ieri arestarea preventivă pentru 29 de zile.


Comenteaza acest articol

Misterul crimei din Militari – droguri si viol?

by   1 min
0