Home > What's hot > CRIMA PASIONALA sau business plan?! Un om de afaceri roman isi impusca sotia, apoi se sinucide!

CRIMA PASIONALA sau business plan?! Un om de afaceri roman isi impusca sotia, apoi se sinucide!

Un incident fără precedent a avut loc pe 24 februarie în Hunedoara. O  femeie în vârstă de 44 de ani a fost omorâtă de propriul soţ care apoi şi-a luat viaţa. Conform www.click.ro, bărbatul, care era un cunoscut om de afaceri local, a lăsat un bilet de adio, acesta fiind găsit în maşina în care era cadavrul lui, lângă arma de vânătoare cu care ar fi împuşcat-o pe femeie şi pe care o deţinea legal, anunţă sursa citată.

Procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu, a declarat că au fost două apeluri la 112, duminică dimineaţă, iar prin primul s-a sesizat că într-o maşină se află o femeie împuşcată, iar prin al doilea că într-o altă maşină se află un bărbat împuşcat. “Există o legătură între cele două persoane. Bărbatul este fostul soţ al femeii şi, cel mai probabil, a împuşcat-o cu o armă de vânătoare cu alice şi apoi s-a sinucis. În autoturismul în care era bărbatul s-a găsit un bilet, nu vă pot da amănunte. Acesta a fost ridicat pentru că este probă la dosar. Femeia a fost împuşcată o dată sau de mai multe ori, iar bărbatul s-a împuşcat în piept”, a spus Velescu.

Ea a adăugat că în autoturismul în care se afla cadavrul bărbatului a fost descoperită, lângă bilet, şi arma de vânătoare, care era deţinută legal. Potrivit unor surse judiciare, în biletul de adio bărbatul a explicat că a recurs la acest gest disperat deoarece în urma divorţului femeia urma să primească întreaga avere a familiei, constând într-o clinică privată. Din bilet reieşea că bărbatul ar fi ucis-o pe femeie pentru ca toţi copiii săi proveniţi din relaţii anterioare să moştenească averea tatălui lor, în condiţiile în care cei doi soţi nu aveau copii împreună.

Potrivit Mediafax, femeia a fost împuşcată mortal în cap, cadavrul ei fiind descoperit, duminică dimineaţă, într-o maşină Volkwagen Passat de culoare argintie, parcată pe strada Cocsarilor, din municipiu. Cadavrul bărbatului  a fost descoperit la două străzi distanţă, într-o altă maşină. Surse judiciare susţin că bărbatul s-a împuşcat la scurt timp după ce a împuşcat-o pe femeie. Anchetatorii încă se ocupă de elucidarea cazului.

Articole asemanatoare
O tânără a fost arsă de vie de iubitul său în Buzău și mai sunt oameni care zic că e vina ei
SPECIAL 1 Decembrie: CINE era tanarul impuscat in trenul spre Alba IUlia
CAMPION condamnat pentru uciderea iubitei sale! Galerie FOTO cu victima, topmodel!
O farsă irezistibilă

Comenteaza acest articol

CRIMA PASIONALA sau business plan?! Un om de afaceri roman isi impusca sotia, apoi se sinucide!

by   1 min
0