Home > What's hot > CRIMINALUL japonezei de la Otopeni condamnat la inchisoare pe viata

CRIMINALUL japonezei de la Otopeni condamnat la inchisoare pe viata

Procurorii au cerut închisoare pe viaţă pentru bărbatul acuzat că a omorât-o pe studenta japoneză. Acelaşi bărbat este acuzat şi de un lung şir de alte violenţe, informează rtv.net.
Trei crime, cinci violuri şi şapte tâlhării, acestea sunt faptele pentru care Nicolae Vlad este judecat la Curtea de Apel. Vineri, au fost audiaţi câţiva martori, iar anchetatorii au solicitat închisoare pe viaţă pentru Nicolae Vlad.
Inculpatul susţine însă în continuare că nu este vinovat pentru aceste crime, susţine că poliţiştii i-au înscenat toate aceste crime pentru că aveau ciudă pe el. Acesta chiar s-a plâns că este foarte bolnav şi vrea în continuare să fie judecat în stare de libertate pentru a-şi trata bolile de care suferă, fără să poată să spună care sunt acestea.
Nicolae Vlad s-a plâns judecătorului că paznicii din închisoare l-au bătut de foarte multe ori şi îi vorbesc foarte urât.
Judecătorul s-a retras pentru a da o sentinţă. Aceasta va fi dată publicităţii peste abia o săptămână şi jumătate, practic atunci când va avea loc ultimul termen din acest dosar.
Yurika a pierit pe data de 15 august, la scurt timp după ce a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, fiind acostata de Vlad, apoi violata, jefuita si ucisa intr-o padure din apropiere.


1 Response

Comenteaza acest articol

CRIMINALUL japonezei de la Otopeni condamnat la inchisoare pe viata

by   1 min
1