Tabu
PEOPLE

Cris Ciobănașu se întoarce la serialele TV

cristina-ciobanasu

Tânăra care în urmă cu peste 10 ani dansa cu Alex Velea la un concurs de dans pentru că mama ei lucra în străinătate, s-a făcut o domnișoară foarte sexy, care este în continuare “fiica” producătoarei Ruxandra Ion. Și de câțiva ani de când a cooptat-o în familia ei, Cristina Ciobănașu, a făcut o facultate, se iubește cu Vlad Gherman și joacă într-un nou serial TV.

cristina-ciobanasu-si-allex-velea
Acum Criss, așa cum o cunoaște toată lumea, se pregătește să joace într-un nou proiect de televiziune. Ea va face parte din proiectul “Adela” alături de Carmen Ionescu şi Vlad Vîlciu, fiind noile nume care întregesc familia Andronic în cel mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, “Adela”. Pentru Carmen Ionescu, proiectul Adela înseamnă revenirea pe micile ecrane, după o pauză de aproape 10 ani de zile. Actriţa o va întruchipa pe Martha, mama lui Paul Andronic, unul dintre personajele-cheie ale poveştii.

carmen ionescu vlad vilciu cristina ciobanasu adela - antena 1Din familia extinsă face parte şi Livia Drăghici, fiica surorii lui Paul, interpretată de Cristina Ciobănaşu. Mereu sub influenţa mamei sale, Delia, Livia este răsfăţata casei. Iar atunci când mama sa simte că poziţia în casă, dar şi averea îi sunt ameninţate de fiica lui Paul, va face tot posibilul ca să împiedice acest lucru. „Personajul pe care îl interpretez în acest serial se numeşte Livia Drăghici şi este parte din familia mare Andronic. Vorbim de o fată de bani gata, care a primit tot timpul tot ce şi-a dorit. Fetiţa preferată a familiei, Livia îşi permite să spună şi să facă orice.

cristina ciobanasu in adelaUrmează cursurile unei facultăţi, pentru că nu vrea să fie neapărat dependentă de familie, însă nici nu depune foarte mult efort, nici nu spune nu averii familiei!”, a declarat Cristina, care mai spune că noul său personaj este cu adevărat o provocare: „Nu ştiu să am lucruri în comun cu Livia! Mi se pare o provocare în plus şi faptul că nu am mai jucat jucat stilul ăsta de aroganţă şi de excentricitate, dar sper să vă placă personajul meu şi să îi descoperiţi farmecul în întreaga poveste!”, a povestit vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Regina Elisabeta a II-a deține șase recorduri mondiale

Andreea Damian

O nouă criză în familia regală britanică. Prinții William și Harry și-au împărțit banii. Ce urmează

Andreea Damian

Dolly Parton: Soțul meu vrea sex în trei cu Jennifer Aniston. Cum a răspuns actrița provocării

Andreea Damian

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa

Andreea Damian

Kate Middleton, cu un pas mai aproape să fie numită regină. Suverana i-a mai oferit un rol

Andreea Damian

Cum a devenit celebru Laurențiu Duță? Solistul a făcut 44 de ani

Tabu Tabu

Scrie un comentariu